Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OTKRIVENE PRLJAVE TAJNE

Novi preokret u životnoj drami Mije Begović

U četvrtak najava pomirenja, a u petak nova medijska paljba. Tako bi se najkraće mogao opisati razvoj situacije između Mije Begović i Željka Žnidarića, koji je navodno, pakirajući stvari svoje bivše supruge, u ormarima našao i seksualna pomagala. Umorna od priča, Mia je najavila da se na neko vrijeme povlači iz Zagreba.

RTL/ 2.3.2012. u 18:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Točno tri dana bila su potrebna da se razvod MijeBegović i ŽeljkaŽnidarića pretvori u pravu bizarnu sapunicu. Današnja novost glasi da je Žnidarić, popisujući imovinu svoje bivše supruge, navodno pronašao seksi igračke, lisice, lubrikante i druga slična pomagala. Mia Begović šokirana je takvom pričom.

Iako je upravo ona sjedenjem na kućnom pragu javnost obavijestila da u brakorazvodnoj parnici ima probleme, cirkus više ne želi.

Dok Mia Begović pokušava razbiti iluziju da doma drži seksualna pomagala, iz priče se pokušava izuzeti i StefanyHohnjec. Trenutno je, kaže, na putovanju s dečkom, pa nam se javila porukom.

"Gospodina Željka i gospođu Miju znam iz viđenja s nekoliko događanja. Nikada u životu nisam ušla u razgovor s njima, niti jednim od njih, niti sam ikada gospodina Željka srela, a još manje otišla s njim na večeru ili imala išta", izjavila je Stefany.

Stefany je, baš poput Željka Žnidarića, šokirana pričom da su njih dvoje u vezi. Poduzetnik i dalje ne želi stati pred kamere, ali kaže da ne može trpjeti laži i činjenicu da mu netko uporno stavlja riječi u usta.

Na ovo i brojna druga pitanja Mia Begović odgovore će morati potražiti na sudu. Policija, udruge i drugi organi koji bi se mogli pozabaviti njezinom situacijom zasad, kaže nam glumica, šute i čekaju.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NASTAVILE PO KOKTELIMA

Khloe Kardashian se napušila s mamom Kris: 'Trebali smo je odvesti kući kada se počela igrati skrivača'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba