Play ponuda
Play ponuda
bivši dečko otkriva

Novi prljavi detalji iz života popularne starlete

Pjevač Ray J, s kojim se Kim Kardashian pojavljuje u kućnom porniću, tvrdi kako je starleta svog prvog supruga varala upravo s njim.

Image

kim kardashian kim kardashian

S.M./ 24.2.2012. u 13:08
Play ponuda

Bivši dečko Kim Kardashian, r'n'b pjevač Ray J, koji je u središte pozornosti došao nakon što je njegova snimka seksa s Kim procurila u javnost, tvrdi kako je starleta svog prvog supruga varala upravo s njim.

Od 2000. do 2004. godine Kim je bila u braku s Damonom Thomasom, a kada je objavljen njen kućni pornić, tvrdila je kako je nastao 2003. Upravo taj podatak potvrđuje tvrdnje Ray J-a koji je bio u vezi s nedavno preminulom Whitney Houston.

"Dala mi je do znanja da bi htjela biti sa mnom. Zbog mene je prevarila muža, seksali smo se i stvari su između nas bile intenzivne i jako brze", napisao je Ray u svojoj novoj knjizi.

"Godinama smo vodili izuzetan seksualni život. Bila je gotovo opsjednuta i spremna učiniti što god želim i na bilo kojem mjestu i to me hipnotiziralo".

Kim je ranije negirala da je varala prvog supruga, a ni sada nije htjela komentirati optužbe, dok je izvor blizakl reality zvijezdi rekao da je u godini koja je Kim bila jako teška, Ray J samo još jedna osoba koja je pokušava poniziti.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika promjena na srpskom dvoru

Abdicirao princ Petar Karađorđević! Odrekao se svih prava za sebe, ali i svoje potomke

Play ponuda

Više s weba