Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
producent nasilnik

Novi 'rafal' po Weinsteinu: 'Pozvao me u podrum, dočekao me gol i počeo kidati odjeću s mene'

65-godišnji producent ovog je tjedna pod pravom medijskom paljbom nakon što su mnoge glumice istupile u javnost i otkrile kako ih je u zamjenu za dodjeljivanje uloga tražio seksualne usluge

Image
Foto: ©guliver images/Wenn
Vijesti.hr/ 15.10.2017. u 13:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Britanka koja nije htjela otkriti svoje ime, iznijela je nove optužbe protiv Harveya Weinsteina.

65-godišnji producent ovog je tjedna pod pravom medijskom paljbom nakon što su mnoge glumice istupile u javnost i otkrile kako ih je u zamjenu za dodjeljivanje uloga tražio seksualne usluge. 

Britanka, inače bivša zaposlenica Miramaxa, ispričala je da ju je svojevremeno producent silovao u podrumu zgrade u kojoj je tvrtka imala svoje prostore.

"Bila sam prestravljena. Sramila sam se i mislila da mi nitko neće vjerovati. On je premoćan, a ja sam nitko i ništa", rekla je. 

"Weinstein me nazvao i rekao da dođem u podrum. Kad sam stigla, on nije imao ništa na sebi. Počela sam se povlačiti, ali me dohvatio i pokidao moju odjeću", ispričala je bivša radnica Miramaxa, dodavši kako je tek protekli tjedan smogla hrabrosti ispričati sve suprugu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
posljednji boem

Žene kojima je pjevao Toma! Njegova prva ljubav preminula je sa svega 20 - i Zdravković joj je posvetio potresne stihove

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba