Ostalo

Novi šok za obitelj Whitney Houston

Konačno iz prve ruke znamo što se događa s kćerkom preminule Whitney! Bobbi Kristina u prvom intervjuu nakon majčine smrti otkrila je kako se nosi s velikim gubitkom, a mediji se raspisali da joj u tome uvelike pomaže polubrat s kojim je navodno veže više od bratske ljubavi.

RTL
12.03.2012 18:25

Kći Whitney Houston Bobbi Kristina otvorila je svoj dom i dušu Opri Winfrey i u najiščekivanijem intervjuu ovog proljeća otkrila kako se nosi s majčinom smrću.

Uz Boga i obitelj podrška 18-godišnjoj Bobbi je i njezin četiri godine stariji polubrat. Nicholasa Gordona Whitney je odgajala kao rođenog sina, a iako se po medijima povlačio puno manje od slavne maćehe i polusestre, došlo je vrijeme i za njegov prvi skandal. Šuška se, naime, da je ljubav između Bobbi i Nicka sve samo ne platonska.

Platonska nije bila ni ljubav između Whitney i dvadesetak godina mlađeg Ray J-ja . Kvazi reper i bivši dečko Kim Kardashian proslavio se kućnim pornofilmom sa spomenutom starletom u glavnoj ulozi, a s Whitney se spetljao pred kraj njezina nesretna života.

Dok se obitelj, prijatelji, ljubavnici i ostali putem društvenih mreža i medija opraštaju s legendarnom glazbenicom, gotovo je nevjerojatno da se usput nitko nije pokušao ogrebati za milijunsko nasljedstvo pokojne Whitney. Sve je ostavila kćeri, nikakvi ljubavnici pa čak ni ostali članovi obitelji neće dobiti ništa, a u prilog tome da kontroverzni suprug Bobby Brown također neće vidjeti ni centa ide i želja Whitneyine kćeri da kraj njezina imena više ne stoji Brown već samo Houston.