Ostalo

Novi trend među slavnima: I Keira Knightley kćeri dala muško ime

Keira je u intervjuu pričala o majčinstvu i kako je iznenađena o načinu na koji uspijeva funkcionirati bez spavanja već mjesecima

I.H.
13.08.2015 10:33

Keira Knightley prije tri mjeseca rodila je svoje prvo dijete.

U intervjuu za Elle magazin otkrila je kako je svojoj djevojčici dala ime Edie , čime je pokazala da se povela za trendom među slavnima.

Naime, Blake Lively i Ryan Reynolds svoju kćer su nazvali James , Mila Kunis i Ashton Kutcher su svoju nazvali Isabelle , a Drew Barrymore svoju je djevojčicu nazvala Frankie .

Keira Knightley

(Foto: Elle)

Keira je u intervjuu pričala o majčinstvu i kako je iznenađena o načinu na koji uspijeva funkcionirati bez spavanja već mjesecima.

Ipak, više je priče bilo o Keirinim tridesetima u koje je nedavno zakoračila.

Zanimljiva informacija koju je otkrila jest da je na početku svoje karijere posjećivala psihologa zbog svoje nesigurnosti.

"Željela sam udovoljiti svima, iskusiti sve, biti najbolja, ali naravno da sam u svojim grčevitim nastojanjima najviše naštetila sebi", otvorila se Keira. Danas je, kaže, zadovoljna sobom i svojim izgledom u ogledalu, nad kojim se nekad zgražala.

Keira Knightley

(Foto: Elle)

"Nakon rođenja djeteta mogu samo zahvaliti svom tijelu koje je sve izdržalo. Nikad nisam ni sanjala da ću toliko muka morati pretrpjeti, ali i besanih noći koje su uslijedile", rekla je Knightley prisjetivši se i svog 30. rođendana koji je slavila u osmom mjesecu trudnoće.

"Moj suprug organizirao je večeru u omiljenom mi restoranu, bilo nas je 20-ak, svi su bili sretni, veseli i pijani. Jedino sam ja bila trijezna. Nema smisla slaviti 30. rođendan i jutro dočekati trijezan među pijanim prijateljima. Nisam tako uopće zamišljala svoj 30. rođendan", našalila se glumica.

Glumica je priznala i da se nakon poroda osjeća više samopouzdano nego prije te da se više cijeni i voli svoje tijelo.

"Nakon trudnoće, poroda, i sada dojenja više nikad neću misliti ništa loše o svom tijelu jer ono je apsolutno fantastično i fascinantno", rekla je Knightley.

Keira Knightley

(Foto: Elle)

Keira Knightley

(Foto: Elle)