Ostalo

Novinar naživcirao Blake Lively: 'Možeš mi postaviti drugo pitanje'

Slavnu glumicu neugodno je iznenadilo pitanje novinara na domjenku ''Power Of Women'', magazina Variety. Blake se nije suzdržala i direktno mu je rekla što misli o postavljenom pitanju

Tabloid.hr
22.04.2017 04:59

Magazin Variety organizirao je domjenak '' Power Of Women '', koji je okupio brojna lica, među kojima su bile i neke poznate ličnosti. Jedna od njih je Blake Lively , koja je na domjenku bila nagrađena za svoj doprinos u borbi protivdječije pornografije i trgovanja djecom.

Prilikom odgovaranja na pitanja medija, jedan od novinara je odlučio postaviti Blake pitanje, vezano za modu. Blake mu je pritom odgovorila ''Stvarno ovo radimo? Bi li postavio muškarcu ovakvo pitanje?''. Objasnila je novinaru da žene podržavaju, odnosno podižu jedna drugu (u svojim uspjesima) i da mora biti svjestan toga.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Are we really doing this? Would you ask a man that?... become more aware, and that we change, and that we build women up. So, you can ask me another question."

Osim Blake Lively, na događaju su se pojavile i druge dame, poput Ashely Graham , JessiceChastain , Salme Hayek i drugih.