Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Novopečene mame

Nives Ivanišević i Doris Pinčić Rogoznica zablistale na EFLS reviji i otkrile detalje o životu s prinovama

Doris Pinčić Rogoznica i Nives Ivanišević pojavile su se na EFLS reviji i oduševila izgledom nedugo nakon dolska prinova

N. Profaca/ 6.10.2018. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gospođa Ivanišević ostavila je svoje dečke! Na kratko, naravno! Revija ELFS-a nešto je što ova atraktivna voditeljica i muza poznatog dvojca jednostavno ne propušta! A sudeći kako dobro izgleda, nije ni čudno da je jedva dočekala to i pokazati!

"Tajna je u trčanju, cijelo vrijeme nešto radim, tako da se kilogrami tope sami od sebe!"

 Osmijeh od uha do uha pokazuje da joj uloga majke najbolje leži:"Malo mi je neobično čak biti u ovo doba vani jer sam obično doma sada, ali baš mi je drago da sam došla. Oliver je kao beba najbolji na svijetu!"

Za prvi izlazak nakon poroda, Nives definitivno nije mogla odabrati ljepše mjesto. Jer modni dvojac ELFS još je jednom prikupio simpatije hrvatskih fešn-ista! Nova kolekcija   sveprisutne je ostavila bez daha!

Za još jednu mamu ova revija bila je izvanredna prilika da iz pidžame uskoči u svečanu haljinu: "Da nisu Elfsi u pitanju, nema šanse da bih iz pidžame."

Za sve je kriva preslatka Gita: "Moraš puno nosit bebu na rukama, ja kažem da je ona moj osobni trener."

Da Doris živi svoju bajku, jasno je kao dan. Vrijeme rado provodi s obitelji, osobito sada kada je sin Donat dobio dugoočekivano društvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Na prvu je bio glavna faca među prijateljima, važan Big brother, sad mu je sestra okej, ali neki dan sam ga čula s prijateljem u sobi kako se žali da beba stalno plače, da nikada ne možemo odmoriti. Kao dvije bakice kukaju jedan drugom!"

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TKO JE MISTER SERIJE?

Izaberite najzgodnijeg frajera u 'Sulejmanu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba