Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Kalush Orkestra

O ovom nastupu dugo će se pričati: Jeste li pogledali spektakularni nastup pobjednika Eurosonga?

Na 66. izdanju pjesme za Euroviziju pobjedu je odnijela Ukrajini. Zabavni i talentirani Kalush Orkestra osvojila je srca publike i odnijela pobjedu svojoj domovini

Image
Tonia Malić/ 15.5.2022. u 1:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ukrajinski predstavnici Kalush Orkestra ovogodišnji su pobjednici Eurosonga. Hit ''Stefania'' mješavina je rap i hip hop s tradicionalnom ukrajinskom narodnom glazbom, a izgleda kako je to bila dobitna kombinacija za pobjedu. Mnogi su predviđali da će upravo oni zasjesti na tron, što zbog kvalitetne i zabavne pjesme, što zbog trenutne ratne situacije u njihovoj zemlji, a ispostavilo se kako su kladionice i ove godine bile vjerodostojne. Mladi glazbenik ovu pjesmu posvetio je svojoj majci te rekao da je to najbolja stvar što je za nju napravio dosad u životu. "Pomozite Ukrajini i Mariupolju", zavapio je nakon nastupa, a evo kako je njihova spektakularna točka izgledala:

Inače, Kalush Orchestra bila je zamjena za ukrajinsku pjesmu koju izvodi Alina Pash, a koja je prvotno trebala predstavljati Ukrajinu na ovogodišnjem Eurosongu. Iako kada je riječ o stručnom nacionalnom žiriju Ukrajina nije imala najveći broj bodova, publika ju je nagradila velikim brojem glasova zahvaljujući kojima su zasjeli na tron i odnijeli pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
jedinstvena pojava

Vratila se Ivana Brkić! Gdje je bila?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba