Ostalo

O tome se priča već godinama: Supruga Willa Smitha progovorila o mladom ljubavniku za kojeg joj je on dao...

O svemu će otvoreno razgovarati u svojoj Facebook emisiji koja vjerojatno nikada nije bila iščekivanija

Tabloid.hr
04.07.2020 09:00

Jučer je svijet šokirao novi holivudski ljubavni trokut u koji su bili upleteni supružnici koji su u braku još od 1997.

Jada i will Smith

(FOTO: www.profimedia.hr)

Riječ je o Willu Smithu i Jadi Pinkett Smith . Naime, 27-godišnji pjevač August Alsina nedavno je u jednom intervjuu otkrio nešto što je vjerojatno trebala ostati tajna, a to je da je bio u vezi s Jadom bez obzira na njezin brak s Willom.

"Sjeo sam s Willom i razgovarali smo o njihovom odnosu koji je iz stadija braka prešao u stadij životnog partnerstva.Dao mi je svoj blagoslov ", otkrio je pjevač i šokirao sve.

Jadu je Alsina upoznao još 2015. preko njihovogsina Jadena, a glasine su o njihovom odnosu počele kada je 2019. usvom spotu za pjesmu "Nunya" dobio poruku odžene imena Koren , što je Jadino srednje ime.

"Totalno sam se prepustiotoj vezi i zaista sam je stvarno jako, jako volio, još uvijek je volim. Posvetio sam se našem odnosu i dao cijelog sebe . Toliko jako da sada mogu umrijeti znajući da sam dao cijelog sebe nekome. Neki ljudi to nikada ne dožive", rekao je pjevač i dodao kako ga je prekid pogodio više nego išta do sada.

"Zamalo me ubilo. Ne zamalo, zapravo me ubilo. Prekid me natjerao da postanem druga osoba . Slomilo me i to će vjerojatno ostati najteža stvat kroz koju sam prošao u životu", zaključio je.

Nakon ovakvih izjava mladogpjevača, sve su oči bile uprte u obitelj Smith, ponajviše Jadu, čekajući njezin odgovor. I odgovor je došao.

48-godišnja glumica je na svom Twitteru napisala kako će o ovome razgovarati u svojoj Facebook emisiji " Red Table Talk ". "Neke rane trebaju zarasti... stoga za 'Red Table Talk' dovodim samu sebe", napisala je glumica.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Oduvijek se govoriloo zanimljivom odnosu popularnog glumačkog para koji je sve samo ne tradicionalan. "Uvijek sam govorila Willu: 'Možeš raditi što god želiš dokle god se možeš pogledati u ogledalo i biti u redu s tim'", rekla je Jada još 2013. "Na kraju dana, Will je svoj čovjek. Ja sam ovdje kao njegova partnerica. On treba sam odlučiti tko želi biti, nije da meni na to radim. I obratno", dodala je.

Jada i will Smith

(FOTO: www.profimedia.hr)

Nakon toga su mediji počeli pisati kako ovaj par prakticira otvorenu vezu, na što se glumica posebno osvrnula. "Will i ja oboje radimo što želimo zato što si vjerujemo. To ne znači da imamo otvorenu vezu, to znači da imamo odraslu vezu ", objasnila je.

Jada i will Smith

(FOTO: www.profimedia.hr)

Zajedno su dobili 21-godišnjeg sina Jadena i 19-godišnju Willow , a Will iz prvog braka sa Sheree Zampino ima 27-godišnjeg Treya .