Play ponuda
Play ponuda
humanitarna akcija

Obiteljske fotografije Shakire i Piquea oduševile obožavatelje

Popularni nogometaš Barcelona i pjevačica Shakira u iščekivanju su drugog djeteta, a sa svojim su prvim sudjelovali u fotografiranju povodom humanitarne akcije 'World Baby Shower', koju je pokrenula sama kolumbijska pjevačica.

Image

Shakira, Pique, Milan

Foto: Facebook
RTL/ 19.1.2015. u 20:55
Play ponuda

Pjevačica Shakira i nogometaš Barcelone Gerard Pique nakon sina Milana očekuju svoje drugo dijete, koje će također biti dječačić, a Shakira je na svom službenom Twitter profilu zajedno s ostatkom obitelji pozirala u sklopu humanitarne akcije 'World Baby Shower', koji je sama pokrenula nakon rođenja prvog sina.

"Sada kada smo u iščekivanju našeg drugog djeteta želimo pomoći i drugoj djeci u cijelom svijetu kako ne bi rasla u siromaštvu. U današnjem svijetu interneta i društvenih mreža, poznata lica nisu jedina koja se mogu usključiti u tu akciju za bolji život djece zato želimo pozvati sve na zabavu s UNICEF-om", poručila je Shakira putem Facebooka.

Obiteljske fotografije pokazuju kako je trbuščić pjevačice već obilno narastao i da će uskoro na svijet donijeti i drugog sina, a obožavatelji su oduševljeni fotografijama. "Sada kada smo u iščekivanju našeg drugog djeteta želimo pomoći i drugoj djeci u cijelom svijetu kako ne bi rasla u siromaštvu. U današnjem svijetu Interneta i društvenih mreža, poznata lica nisu jedina koja se mogu usključiti u tu akciju za bolji život djece zato želimo pozvati sve na zabavu s UNICEF-om", poručila je Shakira putem Facebooka.

Obiteljske fotografije pokazuju kako je trbuščić pjevačice već obilno narastao i da će uskoro na svijet donijeti i drugog sina, a obožavatelji su oduševljeni fotografijama.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
lista je sve duža

Nick Carter posljednji je u nizu slavnih muškaraca optuženih za silovanje

Play ponuda

Više s weba