Ostalo

Ima 18 milijuna pregleda: Jeste li već pogledali trailer filma u kojem će Miraj Grbić glumiti s Brad Pittom?

I dok vjerni obožavatelji nestrpljivo čekaju srpanj, kada bi film trebao izaći u kina, na YouTubeu je osvanuo trailer filma koji je zasnovan na romanu japanskog autora Kotara Isake, a u kojem je ulogu dobio i Miraj Grbić

T.M.
11.03.2022 15:15

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić sada se može pohvaliti još jednim velikim uspjehom i to na svjetskoj razini! Poznato je da je većini glumaca jedan od najvećih ciljeva ostvariti se i na američkom tržištu, točnije glumiti u holivudskim filmovima, a Miraj je dokazao da ništa nije nemoguće.

Svoj holivudski proboj ostvario je s ulogom u filmu 'Nemoguća misija: Protokol duh', potom se pojavio u kultnoj akciji 'Brži i žestoki', ali i u filmu 'The Accursed', no tu se nije zaustavio.

Uskoro ćemo njegov lik gledati u dugoiščekivanom filmu 'Bullet Train', u kojem glume velika holivudska imena poput Brada Pitta i Sandre Bullock. Redateljska palica pripala je Davidu Leitchu , najpoznatiji po režiranju američkog filma o superherojima Deadpool 2.

Pročitajte još
Miraj Grbić u društvu holivudskih faca: Glumi u akcijskom trileru s Bradom Pittom i Sandrom Bullock

I dok vjerni obožavatelji nestrpljivo čekaju srpanj, kada bi film trebao izaći u kina, na YouTubeu je osvanuo trailer filma koji zasnovan na romanu japanskog autora Kotara Isake.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Trailer za spomenuti film već sada ima 18 milijuna pregleda, a obožavatelji ne kriju kako s nestrpljenjem čekaju ljetne dane u kojima će uživati u spomenutoj akciji, a neki gledatelji otišli su korak dalje pa komentirali kako će film osvojiti brojne nagrade, među kojima je i ona najprestižnija - Oscar.