Ostalo

Objavljena je i naslovnica: Kourtney na njoj pozira potpuno gola

Kourtney Kardashian očito nije mogla dopustiti da dok je ona trudna, svi pogledi budu upereni samo u Kim pa se odlučila skinuti za DeJour magazin. Sada je objavljena i naslovnica!

RTL
05.12.2014 10:35

Kourtney Kardashian voli biti trudna i odlučila je zabilježiti to razdoblje svog života golim fotografijama koje su objavljene ranije ovaj tjedan .

Sada je otkrivena i digitalna naslovnica za DuJour magazin, na kojoj je reality zvijezda pozirala potpuno gola.

Kourtney je fotografirana iz profila i njezin trudnički trbuh i gola stražnjica su u prvom planu, dok je grudi prekrila rukama.

35-godišnja starleta objavila je i ostale fotografije sa snimanja na svom Instagramu, a uz njih je napisala citat iz intervjua.

"Prekrasna je stvar što ću jednog dana moći pokazati ove fotografije svojoj djeci i reći im 'Ovo ste vi bili unutra'", podijelila je Kourtney.

Ove fotografije najstarije Kardashianke uslijedile su nedugo nakon što je Kim pozirala gola za Paper magazin. Kourtney očito nije mogla dopustiti da dok je ona trudna, svi pogledi budu upereni samo u Kim. Ipak, ovom naslovnicom nije uspjela podići ni upola prašine koju je podigla ona s golom Kim.