Ostalo

Fatalna Jessica Chastain reagirala na fotke u kojima je jako, jako bliska s kolegom: 'Oscar i ja ne...

Fanovi su se na društvenim mrežama uzbudili oko spekulacija o novoj prirodi njihovog odnosa, unatoč činjenici da su i glumica i glumac u braku.

RTL
07.09.2021 19:00

Internet su 'zapalile' fotke Jessice Chastain i Oscara Isaaca koji su na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji odavali dojam da su više od kolega i prijatelja.

Glumački je par u Veneciji promovirao novu HBO-ovu seriju u kojoj tumače glavne uloge. U modernoj adaptaciji serije Ingmara Bergmana iz 1973. godine, 'Scene iz braka', Chastain i Isaac igraju bračni par Miru i Jonathana.

Glumci su se na crvenom tepihu držali za ruke i grlili se, a Isaac je u jednom trenutku ljubio nadlakticu svoje kolegice što je sve podsjetilo na ikoničnu scenu Adama i Morticie Addams.

Jessica Isaac

Mnoštvo komentatora je na društvenim mrežama počelo spekulirati da je između njih zaiskrilo na setu, unatoč činjenici da je Chastain udana za modnog direktora Giana Lucu Passi de Preposula, a Isaac za redateljicu Elviru Lind.

Način na koji Isaac gleda Chastain", Ja bih se onesvijestila", Ne mogu preći preko toga da su Jessica Chastain i Oscar Isaac najseksi duo", bili su samo neki od komentara.

S duge strane, bilo je i onih koji su shvatili da je vjerojatno riječ samo o promociji koju su glumci shvatili ozbiljno. Zapravo me nije briga što su Oscar Isaac i Jessica Chastain izveli smicalicu. Očito su naučili nešto od Bradleya Coopera i Lady Gage o tome kako se radi show za promotivne/nagradne svrhe i na mene djeluju", napisao je jedan korisnik Twittera.

Jessica

Glumica je na svom Twitter profilu reagirala na fotografiju koja je podigla najviše prašine, i objavila originalnu scenu ljubljenja ruke iz filma The Addams family, uz datum početka emitiranja serije.

Oscar i ja se osjećamo toliko ugodno da ne trebamo biti pristojni. U nekom smislu, možemo jedno drugom čitati misli", rekla je Chastain jednom prilikom za Dujour .