Ostalo

Obožavatelje 'Prijatelja' čeka iznenađenje povodom 25. rođendana legendarne serije

Serija 'Prijatelji' svoju je premijeru na NBC-ju imala 22. rujna 1994. godine, a s vremenom je postala jedna od najuspješnijih i najpopularnijih serija u tv povijesti

Tabloid.hr
14.08.2019 11:00

Legendarna serija "Prijatelji" u rujnu slavi 25 godina od početka emitiranja, a obožavatelje u SAD-u tim povodom čeka prava poslastica.

Naime, serija će 25. obljetnicu početka emitiranja obilježiti prikazivanjem 12 epizoda u više od 1000 kina diljem SAD-a.

U američkim će se kinima 23. rujna, 28. rujna i 2. listopada svakogdana prikazati po četiri epizode . Na taj će se način obilježiti početak prikazivanja slavnogsitcoma, objavili su iz Warner Brosa. i Fathom Eventsa.

"Jako je dobro znati da seriju još uvijek vole pogledati ljudisvih dobnih skupina", rekla je predsjednica tv-grupacije Warner Bros, Lisa Gregorian .

"Iznimno smo uzbuđeništo ćemo ove digitalno remasterirane epizode prikazati u kinima, prvi put dosad. Naši će vjerni fanovi odsad moći na drukčiji način uživati u nekimaod omiljenih scena iz 'Prijatelja'", dodala je.

Još nije poznato koje će se epizode prikazati. Popis kina u kojima će obožavatelji moći pogledati seriju bit će objavljen u petak, a istogdana u prodaju kreću i karte.

Serija "Prijatelji" svoju je premijeru na NBC-ju imala 22. rujna 1994. godine , a s vremenom je postala jedna od najuspješnijih i najpopularnijih serija u tv povijesti.

Popularna 'družina' koju čine Phoebe , Ross , Joey , Monica , Chandler i Rachel gledatelje je zabavljalapunih 236 epizoda.