Play ponuda
Play ponuda
Tužna vijest

Obožavatelji u šoku: U 51. godini preminuo glumac iz serije 'Zvjezdane staze'

Iznenadno je preminula zvijezda poznate serije i to u 51. godini života

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 23.9.2019. u 11:45
Play ponuda

Aron Eisenberg, glumac koji je utjelovio lik 'Noga' u hit serije 'Zvjezdane staze', preminuo je s 50 godina. Glumac je iza sebe sinove Christophera i Nicholasa Eisenberga te partnericu Malissu Longo.

Longo je u subotu objavila vijest da je Eisenberg hospitaliziran u kritičnom stanju. Iste je večeri otkrila da je preminuo. 

"S neviđenom tugom i žaljenjem javljam da je moja ljubav i najbolji prijatelj, Aron Eisenberg, preminuo dana. Bio je inteligentna, skromna, duhovita i empatična duša", napisala je.

"Živio je život sa strašću i voljom. Bio je kao dašak svježeg zraka jer sam znala da ću od njega uvijek čuti istinu", dodala je te napomenula: "Zbog njega sam se osjećala kao da želim biti najbolja verzija sebe."

Točan uzrok smrti još uvijek nije otkriven. Međutim, Eisenberg je uvijek ima zdravstvene probleme, a rođen je sa samo jednim bubregom. Najpoznatiji je po ulozi Ferengija Noga u seriji 'Star Trek: Deep Space 9', a glumio je u filmovima 'The Horror Show', 'Beverly Hills Brats', 'Playroom' i ostalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
zaljubljen i sretan

Pobjednik Survivora konačno otkrio koga ljubi!

Play ponuda

Više s weba