Ostalo

Očajna Jen preklinjala Brada da joj se vrati

Jedna od najslavnijih holivudskih glumica Jennifer Aniston navodno je u šestom mjesecu trudnoće, ali joj ne cvjetaju ruže s dečkom Justinom Therouxom. Zato je navodno nazvala bivšeg supruga Brada Pitta i izjadala mu se.

M.L.
20.01.2012 10:21

Izvor blizak glumici Jennifer Aniston tvrdi kako je, nakon što je Theroux nije zaprosio tijekom praznika, u afektu nazvala bivšeg supruga Brada Pitta , misleći kako se neće javiti na telefon. Međutim, on se javio, a Jennifer mu je otvorila dušu.

"Jen je bila impulzivna, uzela je telefon i nazvala ga. Brad je u početku bio drzak prema njoj, no postepeno je popustio i rekao joj da i on ima probleme u vezi s Angelinom ", ispričao je izvor blizak glumici.

Iz njegovih riječi očajnaJen jeshvatila kako on želi ostaviti Angelinu pa mu je rekla koliko joj nedostaje i da ga želi natrag.

Kako navodi izvor, Brad je navodno imao namjerukazati jojkako svi parovi imaju probleme kada joj je rekao da ni njemu ne cvjetaju ruže sa Angelinom, ali je Aniston to shvatila na pogrešan način i sada gaji lažnu nadu da će joj se Brad vratiti.