Ostalo

Očajnički potez Kanyea Westa! Na društvenim mrežama moli Boga da mu se Kim vrati

Poznati reper je izgleda prekinuo s glumicom Julijom Fox s kojom je proteklih tjedana pozirao na svim mogućim događanjima. Ljubav je kratko trajala, a raspala se, izgleda, svega nekoliko dana nakon njezina rođendana. U novoj objavi, Kanye sada moli Kim da mu se vrati

RTL.hr
09.02.2022 17:30

Glazbenik Kanye West ponovno je napravio očajnički potez i javno se obratio Kim Kardashian , i to nakon što su svi pomislili kako se napokon skrasio s glumicom Julijom Fox . Sada je javno, na svom Instagramu, složio nekoliko fotografija bivše supruge (ne i formalno-pravno) i njihovo četvero djece te napisao kako moli Boga da se njihova obitelj ponovno spoji.

"Bože molim te ponovno spoji našu obitelj", napisao je Kanye velikim slovima. To je najvjerojatnije bila reakcija na njezinunaslovnicu za američkoizdanje Voguea gdje je pozirala s njihovom djecom. Na naslovnici još stoji i njezina izjava "izabrala sam sebe" koja da naslutiti kako je reality zvijezda i beauty mogulica dugogodišnjeg životnog partnera u onom ljubavnom smislu izbrisala za sva vremena.

"Što je s Julijom". "Bog će to definitvno učiniti", "Kanye, molim te, prestani", "čovječe, pusti je više na miru", ovo su samo neki od komentara na emotivnu objavu koja više izgleda kaoočajnički potez nekad ponosnog repera. Sigurno mu je teško palo i priznanje komičara Petea Davidsona koji je neki danu intervjuu Kim prvi put nazvao svojom djevojkom.

Kim je za Vogue govorila o novoj ljubavi, ali i mučnom procesu razvoda.

"Toliko sam dugo radila ono što je druge činilo sretnima. Mislim da je važno biti iskren prema sebi u pogledu onoga što tebe samučini sretnom. Sada sam samaodabrala. Mislim da je u redu odabrati sebe", rekla je u intervjuu koji će u cjelosti izaći u četvrtak.