Play ponuda
Play ponuda
Nije ni njima lako

Od čega pate bogati i slavni?

Patite od nekih psihičkih poremećaja i fobija? Ne brinite, niste jedini. Glorija donosi nekoliko slavnih i bogatih ličnosti koji također imaju takvih poremećaja i nije im problem javno progovoriti o tome. Ovo su samo neki od njih.

Image
Foto: Youtube
RTL/Gloria/ 17.7.2014. u 17:12
Play ponuda

Iako se u našim trenucima tjeskobe i raznih psihičkih problema osjećamo kao sami na svijetu, doista to nismo. Dapače, takvih problema imaju i mnogi celebrityji za koje se na prvi pogled čini da im ništa u životu u fali.

David Beckham

Umirovljeni nogometaš u jednom je televizijskom intervjuu izjavio je kako pati od ozbiljnog oblika opsesivno kompulzivnog poremećaja.

''Meni sve mora biti u ravnoj liniji ili složeno u paru. Knjige u hotelskoj sobi na polici moraju biti ravno i uredno posložene. Ako pak, slažem limenke u hladnjak i ako nije paran broj, jednu moram maknuti i staviti negdje drugdje'', rekao je Becks.

Image
Foto: EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL
Image
EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL

Adele

Popularna pjevačica priznala je kako pati od ozbiljnog poremećaja anksioznosti koja joj uzrokuje probleme s nastupima uživo.

''Imam napadaje tjeskobe i na pozornici stalno paničarim. Srce mi ubrzano tuče i imam osjećaj da nikada neće prestati.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Image
Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Kate Moss

Uspješna manekenka i supremodel također pati od napadaja panike. Prvi puta to joj se dogodilo na snimanju kampanje za Calvin Klein.

''Nisam mogla izaći iz kreveta dva tjedna, mislila sam kako ću umrijeti'', rekla je Kate kojoj je kasnije utvrđen poremećaj anksioznosti.

Image
Foto: Youtube
Image
Youtube

Woody Allen

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ČESTITAMO

Ana i Dominik Kračun iz 'Života na vagi' postali roditelji, na svijet je stigla malena Nika: 'Naša pobjednica'

Redatelj, scenarist i glumac – priznao je kako su njegovi filmovi prošarani depresivnim i anksioznim stilom jer je i njegov osobni život takav.

''Cijeli život borim se protiv depresije i tjeskobe. Takvi mi filmovi odvraćaju pažnju od osobnih problema.''

Image
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
Image
Charles Guerin/Press Association/PIXSELL

Više pročitajte na portalu Gloria.hr.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'novo-stari' predsjednik

Životni put Aleksandra Vučića: Novinarima je branio da pišu o vjenčanju s lijepom Tamarom, a obilježila ga je i velika tragedija

Play ponuda

Više s weba