Ostalo

Od milijunašice do prosjačkog štapa: Bivša manekenka živi na ulici, ne tušira se i jede iz kontejnera

Bivša milijunašica danas ima kratku kosu, a zbog teških životnih uvjeta u kojima se našla izgleda puno starije nego što jest

RTL.hr
18.10.2021 21:00

Biti svjetska faca san je brojnih osoba diljem svijeta koje maštaju da će jednog dana uživati u plodovima uspjeha, slave, novca... No, popularnost sa sobom nosi i dozu opasnosti, a neke zvijezde svoj život uništile su baš zbog toga što su imale svijet na dlanu.

S velikim bogatstvom često dolaze i brojne mogućnosti, ali i stres pa nije čudno kada poznate face upadnu u svijet kocke, droge, alkohola... To se dogodilo i 38-godišnjoj LoniWillison lpak,danasživa kao beskućnica na ulicama Los Angelesa.

Loni Willison

Loni je poznata kao bivša supruga zvijezde kultne serije Baywatch, 41-godišnjeg Jeremyja Jacksona. Iako je nekada radila kao manekenka i uživala u blagodatima života sa zvijezdom, život joj se naglo preokrenuo, a nekada prelijepa plavuša danas je beskućnica te jede hranu iz kontejnera.

Loni Willison

Bivša milijunašica danas ima kratku kosu, a zbog teških životnih uvjeta u kojima se našla izgleda puno starije nego što jest. S Jeremyjem, koji je u kultnoj seriji devedesetih igrao Hobieja Buchannona u braku je bila svega dvije godine, od 2012. do 2014. godine, a par se razveo zbog njezinih problema s ovisnošću o alkoholu i drogama te burnim svađama koje su bile posljedice toga.

Loni Willison

Bivša manekenka zatim je potpuno nestala 2018. godine, no dvije godineprije toga doživjela je živčani slom te dobila otkaz kao asistentica u centru za plastične operacije u Los Angelesu. Ranije je za medije izjavila kako je sretna i kako ima sve što treba. Poručila je kako joj ne treba niti bivši suprug niti prijatelji koji su ju nagovarali da se prijavi u kliniku za odvikavanje, jer su bili zabrinuti za njezinu budućnost.

"Nemam mobitel. Imam hranu i mjesto za spavanje. Nabavim novac tu i tamo i ima hrane u kontejnerima i blizu dućana. Puno je toga ovdje i sve što mi treba imam. Ne želim nikoga čuti niti vidjeti, jer nitko niti ne mari za mene", poručila je nekadašnja ljepotica. S druge strane, njezin bivši suprug danas radi kao osobni trener te uživa u dobrom životu, a fizički izgled mu se nije previše promijenio od vremena slavnog "Baywatcha".