Ostalo

Od neispravnih rekvizita do kobnih seksualnih igrica: 10 najbizarnijih smrti slavnih osoba

Ekstravagantan život holivudskih zvijezda nekada znači jednako ekstravagantnu smrt. O nekima od njih i dalje postoje teorije zavjere, a kako biste saznali o kojim zvijezdama se radi kliknite 'SLJEDEĆA'

Tabloid.hr
13.12.2019 09:00

Sharon Tate

Smrt glumice Sharon Tate jednaje od najvećih tragedija u Hollywoodu. Sharon je bila u braku s redateljem Romanom Polanskim te jeu vrijeme smrtibila u osmommjesecu trudnoće.Mlada glumica je s nekoliko bliskih prijatelja ubijena u svojoj kućiu Los Angelesu 1969. godine.

Ubojice su bili pripadnici zloglasnogkulta ' ObiteljManson ', čiji je vođa bio Charles Manson . Sharon je sahranjena s nerođenim sinom u naručju, a svi ovi događaji ozbiljno su naštetili psihičkom zdravlju njezinog supruga.


Steve Irwin

Poznat i kao Lovac na krokodile , Steve Irwin ubijen je na snimanju emisije o najopasnijim stvorenjima koja žive u oceanu. Iako se cijeli život hrvao s krokodilima i otrovnim zmijama, glave ga je stajala raža. Steve je umro kada se jedna od raža s kojima jeplivaouplašila i instinktivno reagirala napadom. Raža je Irwina nekoliko puta ubolarepomu prsa. Ekipa s kojom je snimao prilog izvukla ga je iz mora u brod, no i sam Steve je bio svjestan da je proboden kroz srce i da mu nema pomoći. Irwinova obitelj oprostila se od oca i supruga na emotivnoj komemoraciji u australskom zološkom vrtu.


Selena

Selena je bila svjetski popularna pjevačica 1990-ih kada joj je karijera naglo prekinuta nasilnom smrti. Pjevačicu je ubila Yolanda Saldivar kojaje osnovala njezin fan klub. Pjevačica se s Yolandom sprijateljila iponudila joj poziciju menadžera njezinih modnih butika, što je Saldivar prihvatila i ubrzo počela koristiti za pronevjeru novca. Kada je za to saznala, Selenina obitelj Yolandu je otpustila.

Selena se s Yolandom dogovorila sastatiu obližnjem motelu kako bi pokušala spasiti prijateljstvo, nosusret je završio tako što je pjevačica upucana. Iako je Selena uspjela pobjeći, ozljede koje je zadobila bile su preteške i umrla je na operacijskom stolu.


David Carradine

Glumac David Carradine , poznat kao Bill iz filma " Kill Bill ", umro je na poprilično neobičan način. Naime, David je pronađen u sobi tajlandskog hotela polugol i sa zavezanim užetom oko vrata i genitalija. Iako je policija prvo mislila da je riječ o samoubojstvu, pokazalo se kako se zapravo radilo o seksualnoj igrici koja je otišla predaleko. Glumčeva smrt proglašena je kao slučajna. Tajlandska policija i dalje sumnja na ubojstvo jer se činilo kako David u trenutku smrti nije bio sam.


Brittany Murphy

Smrt mlade glumice još uvijek nijerazjašnjena do kraja.Brittany se 20. prosinca 2009. godine onesvijestila u svojoj kupaonici. Prevezena je u bolnicu gdje je preminula zbogzatajenja srca. Iako se nagađalo da se radio predoziranju lijekovima, službeni uzrok smrti je upala pluća zakomplicirana anemijom. S tim se ne slaže njezin otac kojije 2013. godine objavio rezultate analize pramena kose glumice, u kojoj sunavodno pronađeni tragovi otrova za štakore.


Natasha Richardson

Poznata glumica i supruga Liama Neesona 2009. godine je bilana skijanju u Quebecu kada joj se dogodila naizgled bezazlena nesreća. Na tečaju skijanja za početnike pala je i udarila glavom u snijeg. Iako su svi bili zabrinuti, glumica je rekla da se osjeća dobro te je odbila liječničku pomoć. Nešto kasnije žalila se na glavobolju i naposljetku otišla u bolnicu. Natashu su brzo prevezli u bolnicu u New Yorku gdjeje nedugo nakon toga preminula.


Jeff Buckley

Glazbenik Jeff Buckley umro je mlad, kao i njegov otac. Iako je otac Tim umro od predoziranja heroinom, smrt mladog glazbenika bila je puno misterioznija. Jeff je bio poznat po tome što je voliko plivati u rijekama potpuno odjeven. Tako je jedne večeri zaplivao u rijeci Wolf, pjevajući pjesmu Led Zeppelina ' Whole Lotta Love '. Član Jeffovog benda Keith Foti maknuo je pogled s Jeffa jer je pokušaospasiti gitaru i radio od vala nastalog zbognadolazećeg broda. Kada je brod prošao, Jeffa više nije bilo. Potraga organizirana iste noći nije dala rezultate. Tijelo glazbenika pronađeno je sedam dana kasnije, a forezničkom obradom nisu otkriveni tragovi droge niti alkohola u krvi.


Brandon Lee

Brandon Lee , sin legendarnog Brucea Leeja , poginuo je na snimanju filma 'Vrana'.U završnoj sceni je u Leeja glumac Michael Massee trebao ispaliti hitac iz pištolja. Greškom osobe zadužene za rekvizite, u pištolju se našao pravi metak koji je bio odgovoran za smrt glumca.Lee usprkos hitnoj operaciji nije preživio. Iako je filmdovršen,Masse ganikada nije htio pogledati, kriveći sebe za smrt kolege.


Vic Morrow

Jedna od najbizarnijih hollywoodskih smrti mora biti ona glumca Vica Morrowa . Na setu filma " Twilight Zone: The Movie ", u sceni koja je trebala predstavljati vijetnamski rat, Vic je poginuo zbog padahelikoptera. Iako su kaskaderi upozorili producenta Johna Landisa da su lažne eksplozije postavljene ispod helikopterapreviše jakete da uvjeti nisu optimalni, John je naredio da se scena snimi do kraja. Helikopter se srušio pri čemu je glumcu odrubio glavu. Osim Vica, nastradalo je još dvoje djece koja su trebala s njim biti u sceni.


Marvin Gaye

Marvin Gaye umro je jedan dan prije svog 45. rođendana 1984. godine. Pjevač se umiješao u svađu roditelja i ušao u verbalni i fizički okršaj s ocem. Svađu jeprekinulamajka, a pjevač se otišao smiriti u drugu sobu. Nekoliko trenutaka kasnije, Marvinov otac je ušao u sobuspištoljem i ispalio dva hica. Prvi metak završio je u Gayevomsrcu, a drugi u ramenu. Marvin Gaye Sr. osuđen je za ubojstvo sina, a Gayev pepeo je rasipan poTihomoceanu.