Ostalo

Od pohotne dadilje do supruge: Rijetka pojava slavnog para čija je priča šokirala javnost prije 12 godina

Ethan Hawke i Uma Thurman bili su "it" par devedesetih godina, a presudila im je dadilja.

Tabloid.hr
12.11.2020 10:50

50-godišnji američki glumac Ethan Hawke poznat je i po braku s glumicom Umom Thurman .

Par se vjenčao davne 1998. godine te su bili jedan od "it" parova onoga doba. Upoznali su se dvije godine ranije na setu filma "Gattaca", a kao krune ljbavi stigli su kći Maya i sin Levon .

Ethan Hawke i Uma Thurman

(FOTO: www.profimedia.hr)

Iako se činilo kako je među samozatajnim parom sve u najboljem redu, 2003. godine Uma je podnijela zahtjev za razvod braka i to zbog suprugove nevjere. Naime, Hawke se ludo zaljubio u dadilju njihove djece Ryan Shawhughes .

Ethan i Ryan Hawke

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Moj se prvi brak raspao zbog mnogih pritisaka od kojih niti jedan nije bio povezan s Ryan", jednom je prilikom izjavio Ethan, no zanimljivo, 2008. godine oženio je bivšu dadilju s kojom danas ima dvoje djece.

Ethan i Ryan Hawke

(FOTO: www.profimedia.hr)

Iako je tvrdio kako mu se život raspao na komadiće nakon razvoda te kako je bio depresivan, mnogi nisu povjerovali u tu priču upravo zbog Ryan s kojom je sve češće viđan.

Javnost se zapitkivala kako je uspio prokockati s brak jednom od najglamuroznijih žena Hollywooda zbog tetovirane dadilje koja nema takvu gracioznost niti stil, no celebrity svijet prepun je takvih primjera. Sjetimo se samo kako je Jay-Z varao Beyonce, a navodno i Vincent Cassel Monicu Bellucci.

Ethan i Ryan Hawke

(FOTO: www.profimedia.hr)

Hawke i supruga sada su uhvaćeni u rijetkom izlasku u javnost bez kćeri Clementine i Indiane , a moramo priznati kako slavnog glumca nismo prepoznali na prvu zbog duže sijede kose i brade.

Bračnom paru društvo su pravila i dva neodoljiva psića.