Play ponuda
Play ponuda
povijest jedne ljubavi

Od spektakularnog vjenčanja do bračne kapitulacije

Vijest da se Nina Badrić ipak razvodi od poduzetnika Bernarda Krasnića u utorak je šokirala njezine obožavatelje, ali ne i bliske prijatelje, koji već neko vrijeme znaju da je njihovoj ljubavi došao kraj.

RTL/ 21.11.2012. u 18:25
Play ponuda

Ovakav scenarij bračnog života NinaBadrić nije mogla zamisliti ni u snu. Jedanaest godina, od toga šest u braku, provela je s poduzetnikom BernardomKrasnićem. No, ljubav je kapitulirala, te će cijela priča završiti samo s jednim potpisima, onim za razvod.

"Svako ima svoje viđenje stvari, nitko zapravo ne zna što se događa između to dvoje ljudi", rekla je jedom Nina. 

A da se nešto uistinu događa primijetili su svi oni koji su došli na Ninin koncert u zagrebačkoj Ciboni. Po prvi put je iz VIP lože nije bodrio suprug Bernard.

Navodno se odselio iz njihova zajedničkog doma. Zli jezici tako tvrde da je Bernard često izlazio s prijateljima što mu je Nina uvijek tolerirala.

Mnogi su tvrdili i kako su prve trzavice počele prije tri godine, kada su se nakratko i razdvojili. Spominjale su se treće osobe, no Nina je tada u javnost pustila priopćenje. A da je uistinu bio onaj pravi pokazala je pomiredbenim poljupcem tijekom Gibinog koncerta.

Fotografije i snimke s njihova idiličnog vjenčanja 2006. godine ostat će lijepa uspomena - Nina je odlučila podvući crtu i krenuti dalje.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UMORNA OD SKRIVANJA

Zvijezda tinejdžerskog hita otkrila da je lezbijka

Play ponuda

Više s weba