Play ponuda
Play ponuda
Zbogom, stari

Od svih smrti ove godine, internet 'pokopao' starog Kanyea: 'Puknuo si k'o kokica, zbogom'

Internet je posljednjih dana skupljao sve ovogodišnje Kanyeove najveće užase kojima je i on sam "pokopao" svoje staro ja, ali je glavni lajtmotiv svega - njegova frizura

Image
Foto: Twitter
Vijesti.hr/ 28.12.2016. u 9:43
Play ponuda

Cijeli svijet žaluje za velikim imenima koja su nas ove godine napustila, a nekadašnji fanovi (naglasak na "nekadašnji") Kanyea Westa su ovih dana službeno "pokopali" slavnog repera koji je ove godine izmijenio sve za što se godinama zalagao ili je bio. Internet je stoga posljednjih dana skupljao sve ovogodišnje Kanyeove najveće užase kojima je i on sam "pokopao" svoje staro ja, ali je glavni lajtmotiv svega - njegova frizura. 

Ovo je Kanye sad. Zašto? Nitko ne zna.

Nemojmo ni zaboraviti da Kanye izgleda identično kao Carlton iz "Princa iz Bel Aira" kad je htio biti "Sam u kući" za Noć vještica!

A tek teorije zavjere... 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Smatra se kako je promjena frizure početak "novog života", ali se svima čini kako je Kanye ovom frizurom obilježio kraj svoje nekadašnje karijere kojom je žario i palio.

I nešto zbilja ne štima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ISCRPLJENI OD VIROZE

Martina i Ismael opet bolesni pa on donio važnu odluku: 'Ne možemo tako dalje'

A pogotovo njegova kosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Nakon godina borbe protiv rasizma i ostalih -izama u Americi, ove godine je stao na stranu Donalda Trumpa i rekao kako će odgoditi svoju kandidaturu za američkog predsjednika na sljedećim izborima kako bi Trump mogao biti predsjednik barem još jedan mandat. Time su ga mnogi fanovi apsolutno prekrižili.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
veliki povratak

Sjećate se Dido s početka 2000-ih? Šokirat ćete se kada vidite kako izgleda danas

Play ponuda

Više s weba