Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nepromišljene izjave

Odgovorite Borni: Je li siromaštvo odraz nesposobnosti ili Božje volje?

Velik broj Hrvata živi na rubu siromaštva, no neki su ljudi, čini se, siromašni duhom. Što je bilo u mislima bogatašici Borni Rajić kada je objavila video u kojem proziva ljude da su siromašni jer se ne znaju pobrinuti za seb, ne znamo. Međutim, trendseterica se pošteno okliznula na vlastite riječi. Kakve je reakcije izazvala grubom izjavom, doznajte u prilogu

RTL/ 23.3.2015. u 19:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Niste siromašni zato što je Hrvatska u krizi, ni zato što ne možete pronaći posao, ni zato što vam roditelji ništa nisu uspjeli omogućiti, nego ste siromašni jer ste nesposobni. Tako barem tvrdi jedna od najbogatijih Hrvatica Borna Rajić na svom YouTube kanalu.

"Siromaštvo je odraz neznanja, a ne ni sudbine ni Božje volje. Promijenite obrasce u svoj njegovoj punini u svoj njegovoj ljepoti. Proljećem započinjemo jedan novi ciklus u kojem se sve budi iz hibernacije, iz sna. Probudite i vi sebe", kazala je Borna Rajić.

Nad ovim izjavama bivše supruge Luke Rajića koja je procvjetala ne s proljećem nego s razvodom nakon kojeg je postala bogatija za 270 milijuna kuna, sablažnjavaju se korisnici društvenih mreža. Tako je književnik Pero Kvesić na svom Facebook profilu napisao: "Kadikad se osjećam donekle ograničenim zbog nedostatka novca. Otkrio sam odličan lijek za olakšavanje neugodnih primisli u takvim okolnostima – predavanja Borne Rajić. Rijetko se nailazi na očigledniji poučak koliko novci malo vrijede".

Čini se da je ovu mudrost i sama Borna spoznala tek nedavno jer svojedobno je govorila kako je sve u životu morala zaraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Meni ništa u životu nije servirano mada se, vjerujem, to nekada tako doima pa sam se ja naučila uz rad i puno truda i vremena izboriti", pričala je svojevremeno.

Pokušali smo stupiti u kontakt s osebujnom bogatašicom kako bi nam pobliže objasnila svoju teoriju ili barem izrekla onu poznatu, da su njezine riječi izvučene iz konteksta. Međutim, Borna ne daje izjave. Pristaje samo na intervjue za koje ima i posebnu proceduru. Potpisuje se sporazum u kojem joj se garantira 100.000 kuna odštete u slučaju njegova nepoštivanja. Je li mislila da nas takvo znanje može izbaviti iz siromaštva?

Upravo se čita

Image
AJOJ

Ostaju ili odlaze iz eksperimenta? Saša i Bojan na prekretnici, a ona s njim ne želi baš nikakav odnos

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SNIMANJE POD VODOM

Fotograf koji je snimio sada već čuvenu fotku otkrio: 'Severina se umalo utopila!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba