Ostalo

Odustali od obrazovanja, a zarađuju milijune: Ove zvijezde nisu završile ni srednju školu

Brojne zvijezde mogu nam potvrditi kako visoko obrazovanje nije jedini način postizanja uspjeha. Neke od njih nisu završile ni osnovnu školu, a danas zarađuju milijune, no oni su zaista rijetki sretnici koji su svoj naum ostvarili pored onih koji su se sa svojom budućnošću kockali i izgubili. Stoga, svima onima kojima sutra počinje nastava savjetujemo da u školu - odu. A koje slavne osobe su svoje snove stavile ispred školovanja pogledajte klikom na 'SLJEDEĆA'

Tabloid.hr
05.09.2021 16:30

Jay-Z

Producent i reper Jay-Z često je mijenjao srednje škole u Brooklynu i New Jerseyu prije nego što je od škole potpuno odustao. Danas je peti najbogatiji celebrity u Americi s bogatstvom koje se procjenjuje na 900 milijuna dolara.


Rihanna

Rihanna je imala samo 16 godina kada je potpisala ugovor s glazbenom kućom Def Jam i odustala od srednje škole. Danas je poznata po brojnim glazbenim hitovima te modnom i kozmetičkom carstvu kojeje izgradila u posljednjih nekoliko godina.


Harry Styles

Britanski pjevačsrednju školu je napustio sa samo16 godina jer za nju nije imao vremena. Sve to ima smisla kada se sjetimo kako je Harryjev boy bend One Direction u to vrijeme bio na vrhuncu popularnosti.


Jennifer Lawrence

Jennifer je obožavatelje šokirala kada je priznala kako nije završila ni osnovnu školu . Školovanje je napustila sa samo 14 godina, ali joj to, čini se,nije bila prepreka u životu jer je danas jedna od najplaćenijih glumica Hollywooda.


Johnny Depp

Depp je od škole odustao s 15 godina kako bi postao rock zvijezda. Čini se kako mu se san putem promijenio. Johnny se u svojojglumačkoj karijeri pojavio u preko 90 filmova i serija .


Ryan Gosling

Zgodni Ryan Gosling je od srednje škole odustao kada je imao 17 godina. Tada je s filmskom kućom 'Disney'potpisao ugovor koji ga je lansirao među zvijezde.


Quentin Tarantino

Američki filmski redatelj Quentin Tarantino od srednje škole je odustao kada je imao16 godina jer je smatrao da sam može naučiti više nego u školi. Prošao je razne poslove u procesu produkcije i distribucije filma, a danas je jedan od najpoznatijih filmskih redatelja na svijetu.


Leonardo DiCaprio

Oskarovac Leonardo DiCaprio od školovanja je odustao u trećem razredu srednje škole kako bi se pridružio lokalnom kazališnom centru. Danas je njegovo bogatstvo procijenjeno na 260 milijuna dolara , a veliki dio zarade ulaže u borbu protiv klimatskih promjena.


Drew Barrymore

GlumačkukarijeruDrew je započelaulogom u filmu ' E.T. '. Tada je imala samo 7 godina, nomladoj glumici život tada nije bio lak. Nakon što je s13godina završila na odvikavanju od droga, sa samo 14 godina na sudu je zatražila neovisnost o roditeljima, koju je i dobila. Tada je napustila srednju školu i nastavila glumačku karijeru punu uspona i padova. Danas su ti problemi iza nje, a glumica uživa u životu s dvije kćeri, Olive i Frankie .


Cameron Diaz

Glumica Cameron Diaz od škole je odustala kada je imala 16 godina. Diaz se tada bavila modelingom, a 1993. godine, bez prijašnjeg glumačkog iskustva, dobila je ulogu u filmu ' Maska '. Tom ulogom započela je njezina bogataglumačka karijera.


Nicole Kidman

Sa samo 16 godina australska glumica Nicole Kidman odustala je od škole kako bi ostvarila svoje snove i postala poznata glumica.


Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones od srednje škole je odustala s 15 godina kako bi se potpuno posvetila glumačkoj karijeri.