Ostalo

Oduvijek je osvajala prirodnom ljepotom, no Demi Moore izgleda sve čudnije: 'Ne prepoznajem je više'

Na Tjednu mode u Parizu prošetala je za modnu kuću Fendi, no svu pažnju ukralo je njezino znatno drugačije lice nego inače čime je potaknula glasine da je nešto opasno radila na njemu

Tabloid.hr
26.02.2021 21:00

Holivudska glumica Demi Moore nedavno je sve šokirala svojim izgledom na Tjednu mode u Parizu. Tada je na pisti prošetala za modnu kuću Fendi, no svu pažnju ukralo je njezino mladoliko i znatno drugačije lice nego inačečime je potaknula glasine da je nešto opasno radila na njemu.

Demi Moore

(FOTO: www.profimedia.hr)

Bilo je i onih koji su smatrali kako se radi samo o jako lošem make up-u, no glumici su usta i obrazi doslovno bili deformirani. Također, dio javnosti na prvu nije prepoznao da se radi o bivšoj supruzi Brucea Willisa i Ashtona Kutchera . "Bila je tako predivna, a sada se potpuno promijenila", bio je samo jedan od komentara na društvenim mrežama.

Onda su je paparazzi po prvi put uslikali nakog tog skandala, no lice je prekrila maskom i naočalama pa nismo mogli vidjeti stvarno stanje stvari i dokučiti je li zaista toliko doradila lice ili je tada to sve bio samo makeup.

Ali se zato sada na njezinom Instagramuponovno zahuktala situacija. Naime, objavila je fotku u ležernom izdanju bez šminke, a u komentarima su se javljale svakakve izjave. Od onih koji su je komplimentirali, našlo se i nekoliko skeptičnih korisnika.

"Što je napravila sa svojim licem? Usta su joj drugačija. Žalosno, uvijek je bila lijepa žena", "Ne prepoznajem je više", "Izgleda da će trebati proći godina dana da se ovaj botoks smiri", "Što ti je s licem?", glasili su samo neki od komentara.

Što vi mislite? Je li ovdje riječ o photoshopu ili se zaista podvrgnula korekcijama?