Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
camille je jasna

Oglasila se atraktivna odvjetnica Johnnyja Deppa nakon glasina o romansi: 'To je neetička, seksistička optužba'

Camille Vasquez ljuta je zbog glasina koje je prate otkako je na sudu branila Johnnyja Deppa

Image
Foto: Profimedia
B.M./ 10.6.2022. u 16:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Suđenje između Johnnyja Deppa i Amber Heard privuklo je pozornost cijelog svijeta pa ne čudi što su oči javnosti bile uprte i u odvjetničke timove, posebno onaj slavnog glumca. Unutar tima bila je i odvjetnica Camille Vasquez. Atraktivna odvjetnica nekoliko se puta grlila s Deppom, zbog čega su mnogi počeli sumnjati da se dvojac zbližio i više negoli nalaže odnos klijenta i odvjetnice.

Camille je tada rekla da na takve glasine i pretpostavke nema komentara, a sada je i opširnije komentirala situaciju. Razočarana je, kaže, što su ljudi mislili da su neke njezine interakcije s Deppom neprofesionalne i neprikladne. "Jako mi je stalo do klijenata i očito smo se zbližili. Ali, kad kažem mi, mislim na cijeli tim, a to naravno uključuje i Johnnyja", rekla je odvjetnica i dodala da je s glumcem prijateljica već skoro pet godina, koliko joj je i klijent.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

"To je također neetička optužba, seksistički je. Žalosno je i razočaravajuće, no ne mogu reći da sam toliko iznenađena", dodala je Camille, koja je inače u vezi s britanskim poduzetnikom koji se bavi prodajom nekretnina. Inače, pobjeda u slučaju s Deppom nije joj donijela samo promaknuće u odvjetničkom uredu Brown Rudnick. Iz ureda su objavili da su je promovirali u partnericu, što je kruna njezine odvjetničke karijere. Osim toga, priopćili su i da je promaknuće posljedica njezinog izvrsnog rada na slučaju Depp protiv Heard, koji su mediji prozvali suđenjem stoljeća i koji je imao veliki publicitet.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OVISNA O UDAJI?

Zadnji brak trajao joj je 12 dana, a novi suprug će vas iznenaditi: Pamela Anderson udala se po šesti put

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba