Play ponuda
Play ponuda
Ipak nije istina?

Oglasila se dizajnerica s kojom je reper navodno prevario Rihannu: ‘Ovo je podla i potpuno neutemeljena laž...’

Nakon što se u petak proširila glasina da je Rihanna uhvatila partnera kako je vara s Aminom Muaddi, dizajnerica je sada odlučila negirati sve otptužbe

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 16.4.2022. u 12:00
Play ponuda

Glasina da je reper ASAP Rocky prevario trudnu Rihannu s dizajnericom cipela Aminom Muaddi društvenim mrežama proširila se brzinom munje. Tu priču pokrenuo je influencer i modni komentator Louis Roma, a Amina je sada na svom Instagram profilu oštro negirala optužbe. 

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(Foto: Profimedia)

“Oduvijek sam vjerovala da neutemeljena laž koja se širi društvenim mrežama ne zaslužuje nikakav odgovor ili pojašnjenje, pogotovo ako je toliko podla. U početku sam pretpostavila da ovaj lažni trač, izmišljen s lošom namjerom, neće biti shvaćen ozbiljno”, započela je Amina.  

“Međutim, u posljednja 24 sata podsjetila sam se da živimo u društvu koje tako brzo govori o nekim temama bez obzira na činjeničnu osnovu te da ni za što ne postoji granica. Čak ni tijekom onoga što bi trebalo biti jedno od najljepših i slavljeničkih trenutaka u životu”, dodala je referirajući se na Rihanninu trudnoću. 

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(Foto: Instagram)

“Dok Rihanna nastavlja živjeti svoj spokojni, najbolje odjeveni trudnički život, a ja se vraćam svom poslu, želim svima lijep uskršnji vikend”, zaključila je. 

Podsjetimo, Amina Muaddi je dizajnerica cipela za Rihannin brend Fenty, a radila je i s ASAP-om prije nekoliko godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Nešto kasnije javio se i influencer Louis Pisano koji je lažnu vijest proširio. 

"Bok svima, volio bih objasniti cijelu situaciju. Sinoć sam donio glupu odluku da tvitam o informacijama koje sam dobio", započeo je u objavi Pisano.

"Neću pričati o izvorima iz kojih sam tu informaciju dobio, neću kriviti druge za diskusiju koja je započela jer na kraju dana sam sam donio odluku da o tome javno pišem. Stoga bih se želio ispričati svima koji su uključeni u moje nepromišljene tvitove. U potpunosti prihvaćam posljedice koje su proizašle iz mojih tvitova i štetu koje su oni nanijeli", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
GLASAJTE

ANKETA Pet parova ostalo je u kući 'Superpara'. Tko vam je favorit?

"Nemam izgovor za sve što sam napravio. Neko vrijeme neću koristiti Twitter te ću svoje platforme usmjeriti prema pozitivnim temama. Ponovno se ispričavam za svu neprimjerenu dramu", zaključio je.

Reper i pjevačica ljubavnu vezu potvrdili su 2020., iako se o tome šuškalo i mnogo ranije. Prijatelji su još od 2013., kada je reper nastupao na Rihanninim koncertima. Nakon toga, Rihanna se pojavljuje u reperovom spotu za pjesmu 'Fashion Killa', također 2013. godine. Da očekuju prinovu potvrdili su početkom ove godine.  

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba