Ostalo

Oglasila se majka tragično preminule Kike Đurić: 'Ključne odgovore nema nitko u obitelji, bijesna sam,...

Nataša Đukić oglasila se dva mjeseca nakon što je njezina voljena Kristina zauvijek otišla. Majka mlade djevojke protekla dva mjeseca čeka nalaze i ključne odgovore o okolnostima u kojima je otišla njezina kći

RTL.hr
08.02.2022 13:00


Dva duga i teška mjeseca su iza Nataše Đukić, majke preminule youtuberice Kristine Đukić. Oglasila se na svom Instagramu rekavši da i dalje neka ključne odgovore o odlasku svoje voljene kćeri. "Prošlo je već dva mjeseca otkako nema naše Kike. Svaki dan dobivam desetke pitanja što se i kako dogodilo i zašto se ne oglašavam, ali ključne odgovore nema nitko u obitelji", napisala je Nataša.


"Iako su prošla dva mjeseca, nije došao toksikološki nalaz koji je ključni faktor, a od policije nismo dobili informacije po pitanju istrage i što se dogodilo kobne noći. Fali na, dosta informacija kako bismo sklopili sliku, ali nam one nisu dostupne. Jednom kada će obitelj imati neophodne informacije, oglasit ćemo se povodom svega, budući da vas ne želim ostaviti u tišini. Odgovarat će onaj tko treba. Bijesna sam, očajna i slomljena", poručila je Nataša Đukić.


Podsjetimo, Kristina Đukić preminula je početkom prosinca u Beogradu, a vijest o njezinom tragičnom i naglom odlasku potresla je cijelu regiju. Kristina Đukić bila je jedna od vodećih regionalnih gamerica, a potom i youtuberica. Rođena je 2000. godine u Beogradu, a tamo je i završila osnovnu i srednju školu. Na YouTubeu ju je pratilo 700 tisuća ljudi, a na Instagramu skoro 400 tisuća.