Play ponuda
Play ponuda
'budimo manje sebični'

Oglasio se sin Tom Hanksa i osvrnuo se na one koji su pokupovali sve iz dućana: 'Vi ste problem'

Njegovi su roditelji oboljeli od koronavirusa, a sada je fanove obavijestio o njihovom trenutnom stanju i dodao važnu poruku

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 18.3.2020. u 14:30
Play ponuda

Sin oskarovca Tom Hanksa i Rite Wilson, Chet Hanks, oglasio se na Instagramu nakon što je njegov tata podijelio informaciju da su njegova supruga i on pozitivni na koronavirus. 

>>Tom Hanks i supruga Rita Wilson pozitivni na koronavirus: Javio se i njihov sin

"Da, istina je. Moji su roditelji dobili koronavirus. Oboje su sad u Australiji jer je tata tamo snimao film. Upravo sam se čuo s njima. Oboje su dobro. Nije im ni jako loše. Nisu zabrinuti. Nisu u panici, no poduzet će sve zaštitne mjere, naravno. No ne vjerujem da je to nešto oko čega se treba previše brinuti. Cijenim vašu brigu, ali sve će biti u redu", rekao je u videu koji je objavio na Instagramu. 

U međuvremenu su pušteni iz bolnice, a sada se ponovno javio Chet koji je fanovima obznanio da se osjećaju bolje. 

"I dalje su u samoizolaciji, ali se osjećaju bolje", započeo je, a onda se osvrnuo na paniku koja se pojavila u tolikoj mjeri da su ljudi postali neodgovorni jedni prema drugima. 

>>Holivudski glumac Tom Hanks pušten iz bolnice, no supruga Rita Wilson i dalje ostaje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Ako ste otišli u dućan i pokupovali vodu i WC papir, mislim da ste vi problem. Trebate više misliti na druge. Ako svi budemo malo manje sebični, bit ćemo dobro. Znam da je situacija luda, ali želim svima sve najbolje", zaključio je. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
lgbt ikona

Kninjanka Electra Elite: 'Na prostituciju me nagovorio bivši. Baš imam dva oženjena hrvatska nogometaša koja dolaze kod mene'

Pročitajte još

Play ponuda

Više s weba