Ostalo

Oko čega se one prepiru... Kim i Kourtney u vatrenoj svađi, i to zbog najbizarnijeg razloga ikad

Znate koliko je kritično kad je čak Khloe Kardashian morala intervenirati i upozoriti sestre da se svađaju oko bizarnog razloga

Tabloid.hr
18.11.2019 10:44

Nije lako biti Kardashianka, pogotovo kad organiziraš sulude rođendanske tulume za svoju djecu. U novoj epizodu KUWTK-a, tenzije su toliko narasle između Kim i Kourtney Kardashian da je morala intervenirati Khloe.

Ovaj je put do sukoba došlo zbog rođendanskog partyja malene North West i Penelope Disick koje su zajedno proslavile. Njihove mame su se složile oko teme 'Candy Land' odnosno sve je trebalobiti u znaku slatkiša. No, Kourtney je bila uporna u tome da umjesto običnih slastica uzmu zdrave alternative - što nikako nije odgovaralo Kim.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Kourtney je imala viziju da imamo slatkiše bez šećera i kemikalija - party bez glutena, šećera i zabave", požalila se i dodala: "Jednostavno nema smisla i to nije ono što su North i Penelope htjele."

Kim se čak za pomoć obratila sestri Khloe.

"Kourtney je luda. Rekla je da želi imati temu 'Zemlje slatkiša', ali bez slatkiša. Ne znam uopće što bih joj rekla", izjavila je reality zvijezda i poduzetnica. Međutim, budući da je ona bila zauzeta radom na svom brendu SKIMS, Kourtney je preuzela najveći dio organizacije.

"Ja sam sve sama organizirala. Donosimsve konačne odluke i ako joj se ne sviđa, ne sviđa joj se ", uzvratila je Kourtney dok je razgovarala s organizatoricom koja joj je pomagala.

Upravo je na to Kim potpuno poludjela.

"Zamisli da si dijete i ideš na takav party s temom slatkiša i svugdje su dekoracije, ali nema slatkiša? Sve je u mjeri. Moja djeca jedu zbilja zdravo kod kuće, a onda taj jedan dan kad idu na takav tulum ne mogu jesti šećer? "

Ipak, stvari je pod kontrolu dovela Khloe koja je uzela sebe kao primjer.

"Ovo je tako jadno, njihove kćeri imaju rođendan. Žele slaviti skupa. Ja sam pozvala svog bivšeg na Truein rođendan za njeno dobro. Mislim da zbog svojih kćeri moraju riješiti ovaj debakl oko slatkiša"; izjavila je i tako sestre posjela i dovela u red.