Ostalo

Okrutni roditelji: Ove zvijezde su svoju djecu izbacile iz oporuka i lišile nasljedstva

Začudio bi vas broj zvijezda koje su odlučile izbaciti djecu iz oporuka i lišile ih cijelog ili velikog dijela bogatstva koje su stekli kroz život. Mnogi su na ovoj listi lišili djecu nasljedstva zbog humanitarnih razloga, a neki zato što misle da su im djeca loša s novcem. Je li nasljeđivanje novca od bogatih roditelja dobra ili loša stvar ovisi o tome kako je obitelj pripremila djecu, njihovim osobnostima i podnošenju pritiska velikog bogatstva i straha. Da biste vidjeli koji su poznati roditelji izbacili svoju djecu iz oporuka kliknite 'SLJEDEĆA'.

Tabloid.hr
09.08.2019 13:40

Bill Gates

Direktor Microsofta i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu donirat će veliki dio svog bogatstva humanitarnim udrugama, a sve to kako bi dao vrijednu životnu lekciju svojoj djeci.

Tvrdi da će Jennifer, Rory i Phoebe na taj način najbolje shvatiti pravu vrijednost novca.

Inače, Gatesovo se bogatstvo procjenjuje na 78,6 milijardi dolara.


Ashton Kutcher i Mila Kunis

"Nećemo im ostaviti ništa novca. Kada vrijeme dođe, doniratćemo sve što imamo u dobrotvorne svrhe", rekli su supružnici.


Gordon Ramsay

Iako je poznati chef 'težak' oko 160 milijuna dolara, njegova djeca neće dobiti ni centa od toga.

Naime, Ramsey je Telegraphu otkrio da misli da će ih toliki novci "iskvariti".

Chef ima četvero djece sa suprugom Tanom, a jedino što će im ostaviti jest 25 posto depozita na stan, ali čak ne na cijeli stan.

"Novac me nikad nije uzbuđivao. To nije moj ultimativni cilj i to se održava i na odgoju moje djece", rekao je Ramsey.


Sting

"Rekao sam im da im neće ostati puno novca jer ga trošimo. Naravno, ako budu u nevolji, pomoći ću im, ali nikada to nisam trebao učiniti. Imaju odlične radne navike i žele postići uspjeh po vlastitoj zasluzi", rekao je 67-godišnji glazbenik koji ima šestero djece.

Glazbenik će sve dati osobama s kojima radi, a njih je oko 100.


Elton John

Glazbenik i njegov životni partner David Furnish donirat će53 milijarde funti u humanitarne svrhe jer žele u svojim sinovima usaditi poštovanje prema radu i novcu.


Gene Simmons

Umjesto djeci, 300 milijuna dolara basista Kissa otići će neprofitnim organizacijama. Simmons im na taj način želi pomoći da se osamostale i sami nađu svoj životni poziv.


George Lucas

Poznati redatelj će svoje bogatstvo procjenjeno na gotovo pet milijardi dolara donirati neprofitnim udrugama.

"Dok god imam sredstava na raspolaganju, radit ću na tome da podignem ljestvicu za sve buduće generacije", rekao je Lucas 2012.


Simon Cowell

Cowell ne vjeruje u običaj nasljeđivanja bogatstva.

"Vaša ostavština mora biti takva da ljudima pruža puno prilika. Ako im date svoje vrijeme i nešto ih naučite, to će biti najbolje nasljedstvo", rekao je poznati Britanac.

Svoj će novac Cowell ostaviti humanitarnim udrugama, a preferira one koje uključuju djecu i pse.


Jackie Chan

Glumac će svoje bogatstvo koje se procjenjuje na 140 milijuna dolara ostaviti humanitarnim udrugama, a ne svom sinu jer "može sam zarađivati svoj novac".