Ostalo

Oliver Dragojević i Dado Topić najseksi Hrvati?

Ekipa Exkluziv Tabloida upitala je poznate dame tko ih na domaćoj sceni obara s nogu, a odgovori su u najmanju ruku neočekivani. Umjesto mladog mesa, na listi najvećih frajera nalaze se stari vukovi.

RTL
13.11.2011 17:43

Zgodan ili jesi ili nisi, ali biti najveći frajer je potpuno druga kategorija. Bicepsi, tricepsi i ljepuškasto lice tu vam neće biti od prevelike koristi, jer osim stasom morate se dokazati i šarmom, poznavanjem bontona, zavodničkim manevrima, a ne bi škodilo i da imate nešto u glavi.

Dobra kombinacija svih faktora je presudna, a tko u Hrvatskoj ima sve, otkrile su Maja Cvjetković , Ivana Kindl , Maja Lena Lopatny , Aleksandra Grdić i Iva Jerković .

Nogometaši su oduvijek bili dobar ulov, a njega je upecala manekenka koja kategorički tvrdi da je njezin Davor Šuker najveći frajer. Ne znamo je li zbog mira u kući ili je Maja uistinu sretnica koja je svijećom i štiklom uspjela naći jednog koji ima sve.

"Meni je najzgodniji dečko u Hrvatskoj moj dečko, upravo zato mi i je dečko. A druge jednostavno ne primjećujem", izjavila je Maja Cvjetković.

Legendarni rocker dokaz je da cure padaju na zločeste dečke. No, iza duge kose, kožne jakne i žestokih rifova krije se romantična duša, veliki zavodnik i pravi šarmer koji je, čini, uspio osvojiti srca puno mlađih od sebe.

" Dado Topić mi je jako šarmantan! Evo ako ćemo o šarmu, to je bitnije, jer mi je jako šarmantan", odabrala je Ivana Kindl svog favorita.

Dok Maja Lena Lopatny smatra Ivana Balića najseksi Hrvatom, Aleks Grdić tvrdi kako tu titulu ipak treba ponijeti Maksim Mrvica , tiha patnja brojnih žena diljem svijeta, od zagrebačke špice do tokijevske podzemne željeznice.

No, prvo mjesto ove top liste svakako je bilo najveće iznenađenje. Naime, ni godine, ni afere, ni skandali nisu ostavili traga na Oliveru Dragojeviću .

Od davnih šezdesetih, dalmatinski šarmer zavodi stihovima, a na šarm starog morskog vuka rijetke su ostale imune.

Iako im svima može biti tata, a zadnji put je teretanu posjetio u bivšoj državi, stari lisac je s godinama skupio sve potrebne karakteristike za najseksi frajera.