Play ponuda
Play ponuda
Splitski slavuji imaju srce?

Oliver Dragojević 'počastio' skandaloznom izjavom!

Da ne bi ispalo kako naši poznati samo jedu i tračaju, vodimo vas u Kali gdje su splitski slavuji još jednom pokazali da imaju veliko srce. Svirali su na rođendanu djevojčice koja je prve mjesece života provela u inkubatoru. Sve bi bilo idilično da nas Oliver nije počastio jednom skandaloznom izjavom.

RTL/ 14.3.2014. u 17:32
Play ponuda

Mora da je ova djevojčica doista nešto posebno kad su joj drugi rođendan došli čestitati najpoznatiji dalmatinski pjevači. I jest posebna, jer ona je Palčica. Ustvari, ime joj je Bianca, ali kada se rodila bila je baš poput Palčice i tako je poslala član snažnog i hrabrog kluba Palčić.

"Malo tko to doživi da mu tako netko pjeva na rođendanu, velike zvijezde poput Olivera i ostalih, ali malo tko je i Palčić, treba i to biti. I to je ponos", kazala je Ana Končurat, Biancina majka.

Biti Palčić znači roditi se prije vremena i svoju borbu nastaviti u inkubatoru, gdje je Bianca provela 4 i pol mjeseca. Rođena je sa sedam i pol mjeseci, a cimerica joj je bila nekoliko tjedana ranije rođena Laura.

"Ovako kad vidim ne mogu povezat to što sam vidjela iz pelene da je virilo glava i noge i sad imam curu koja gleda u pršut", rekla je Željka Cvitanović, Laurina majka.

Svoju djecu, neki već i unuke, obožavaju i naše zvijezde. Ali Oliver priznaje - rado se  izvlačio od mijenjanja pelena.

"Mogao sam, ali nisam. Imao sam vremena za to, ali nisam. To je nekako po meni ženski posao. Sad će poludjeti udruga BABE, ali to je žena. Ona je radila sa djecom i u bolnici tako da zna sve o tome. To ona i brže i bolje i lakše", otkrio je Oliver Dragojević.

No, kao od šale pelene je mijenjao Ivo Amulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"S obzirom da sam ja uglavnom kad su djeca bila mala radio vikendima. Tako da sam ja sve ostale dane bio s mojom djecom i učestvovao u svemu pa i u pelenama i u hranjenju i u kuhanju", kazao je Amulić.

A sada javna zahvala Zorice Kondže sinovima.

"Najstarijem sinu zahvaljujem i srednjem što su čuvali najmlađeg da bih se ja mogla ponekad baviti ovim mojim poslom", zahvalila se Kondža.

"Onda bi ovaj stariji, znači ima je negdje 23 godine kad je šetao ovog malog po dvoru. Onda bi sjedio sa mladim mamama u kolicima na klupi, onda su ga one svaki dan viđale, onda bi rekle, blago tvojoj ženi. Pa ti ovog malog svaki dan vodiš. Di je supruga? Onda bi on rekao ma nemojte me zafrkavati, ovo mi je brat", ispričala je Zorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ESKALIRALO

Nikola i Martina porječkali se tijekom večere: 'Živjeli smo dosad jedno bez drugoga i živjet ćemo i dalje'

Svaka čast sinovima! Ali je divno imati i kćer. Preslatku i zdravu poput naše male slavljenice Palčice Bianke.Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
prelijepa djevojka

Salma Hayek pozirala za naslovnicu prestižnog magazina u društvu svoje kćeri Valentine

Play ponuda

Više s weba