Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
razgovori s morskim vukom

Oliver i Gibonni zajedno ljetuju: 'To je vika, cika, kao Nova godina, ali ponekad mi treba mir'

Oliver i Gibonni već godinama ljetuju zajedno. Puna kuća znači i puno vike, cike, smijeha i radosti. Uživa Oliver u tome, ali ponekad, kaže, treba i mir

Maja Oštro/ 13.7.2016. u 18:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stari morski vuk Oliver Dragojević nedavno je s Gibonnijem završio novi album Familija, na kojem je sve to svoje nadaleko poznate emocije pretočio u pjesme. Sada se kreativni i prijateljski dvojac lagano sprema na planiranje koncerata. Ali tek nakon zajedničkog ljetovanja u Veloj Luci. 

"To liči malo na Fellinija. To je gužva, vika, cika, buka, imamo puno dice, unuka, prijatelja. To je onakon pretvori u jednu Novu godinu", kazao je Oliver.

Međutim, ne svodi se Oliverov odmor na noćna druženja. Preko dana baterije puni sam!

"Iman jedan malo brodić. Kad su svi na jednom većem brodu i idu se kupat, onda ja s tim malim brodićem utecem na drugu stranu kad ne mogu izdržat da buden sam, to mi triba koji put", rekao nam je.

Možda je na Korčuli, ali pažljivo prati što se odvija u omiljenom mu Splitu. Ultra festival koji je dignuo na noge cijeli grad zaintrigirao je i njega. Naravno, s promatračke strane.

"Ne mogu izdržat tu buku, a i bilo bi glupo da je među te mlade dođem. Mislim da bi svi pitali di se ovi izgubija", izjavio je uz osmijeh i poručio mladima neka se samo zabavljaju.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
dokle je to došlo

Modni mačak malo se zaigrao: u nekoliko dana uz pomoć fotošopa preletio Dubai, Pariz i New York

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba