Ostalo

Olivia Newton-John u posljednjem stadiju raka dojke: 'Ne želim znati koliko mi je još ostalo života'

Zvijezda filma 'Briljantin' je u intervjuu za '60 Minutes Australia' otvoreno progovorila o životu u četvrtom (posljednjem) stadiju raka

Tabloid.hr
07.08.2019 10:56

Olivia Newton-John je u četvrtom,posljednjem stadiju raka dojke.

Glumica i pjevačica se s opakom bolešću bori već godinama, a po treći se put vratio u studenom 2018.

U intervjuu za '60 Minutes Australia' priznala je da su šanse za ozdravljenje male te da ne želi znati koliko joj je još vremena ostalo.

"Sretna sam što sam kroz ovo prolazila već tri puta, a i dalje sam tu. Živim s tim. Kad ti dijagnosticiraju rak ili daju neku lošu dijagnozu, najčešće ti daju i neki vremenski period, kažu ti koliko ti je ostalo još.Ako vam netko kaže da imate još šest mjeseci života, toliko ćete vjerojatno i živjeti jer ste povjerovali u to. Zato je za mene, psihološki, bolje da nemam pojma što liječnici očekuju ili koliko je živjela posljednja osoba s takvom dijagnozom. Zato ne želim ni znati", kazala je 70-godišnja Olivia.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Od raka dojke je prvi put oboljela 1992., a nakon toga 2013. godine. Protiv opake bolesti se borila u tajnosti.

Glumica je otkrila i da uzima ulje kanabisa kako bi si olakšala bolove. "Stvarno mislim da je kanabis uvelike pomogao. Ako ne uzmem kapi, osjećam bol, tako da znam da ima učinka", rekla je.

Inače, Olivia se bavi prikupljanjem sredstava za istraživanje utjecaja kanabisa na rak. Osim toga, sama kod svoje kuće uzgaja marihuanu, a kako bi što brže prikupila novac, prodaje i odjeću koju je nosila u 'Briljantinu'.