Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
gubitak muža i brata ostavio trag

Olovni oblaci depresije i tuge nikako da se maknu sa života Celine Dion: pjevačica doživjela živčani slom

Celine Dion početkom godine doživjela je veliku traumu. U samo nekoliko dana izgubila je i supruga i brata, koji su umrli od karcinoma. Sve je to ostavilo traga na njoj. Njezini prijatelji kažu da je doživjela živčani slom

Marija Dolečki/ 7.7.2016. u 18:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Obiteljske tragedije koje su zadesile kanadsku pjevačicu Celine Dion ostavile su traga na njezinu zdravlju. Nakon što joj je prije pola godine umro suprug Rene od raka grla, samo dva dana poslije, ostala je i bez brata Daniela, koji je također preminuo od raka.

Prijatelji tvrde da je vidno smršavjela, zatvorila se u kuću i postala paranoična. Navodno utapa tugu u alkoholu i lijekovima iako ona tvrdi da je s njom sve u reedu. 

"Bilo je jako teško. Njegova smrt… jako mi nedostaje. Ali kada je umro, to nije bio šok. U šoku smo bili protekle tri godine. Sporo umiranje… to je bilo bolno, tada sam bila žalosna, to je bilo teško. Ali bila sam sretna jer sam imala tu zadnju godinu, bila sam sretna i osjećala sam se povlašteno zbog toga", priznala je pjevačica.

Uz nju su ostali sinovi - 15-godišnji Rene Charles i šestogodišnji blizanci Nelson i Eddy za koje se više, prema bliskim izvorima, nije u stanju brinuti. Ona to negira, čak i najavljuje povratak na velike pozornice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Imam ogromno poštovanje prema svojim obožavateljima ovdje u Francuskoj. Mislim da imamo lijepu vezu. Dopustili su mi da pjevam za njih i mislim da će oni pjevati za mene", rekla je Celine.

Možda joj upravo glazba zaliječi teške rane, pruži utjehu i vrati je na stare staze uspjeha. 

Upravo se čita

Image
BURNO U BRAKU

Vjenčao se najmlađi par sezone, a Bojan i Saša i dalje ne pronalaze zajednički jezik: 'Vidjet ćemo dokle će to ići...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZVUČI ČUDNO, ALI...

Riješen misterij: Jesu li glumice Jana Bjelica i Marta Bjelica iz serije "Močvara" sestre?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba