Ostalo

Omražena voditeljica pokazala drastičnu promjenu izgleda: Novi početak nakon brojnih optužbi za...

DeGeneres se nakon sve ove drame ponovno vratila na male ekrane iako su mnogi mislili kako to neće biti slučaj.

Tabloid.hr
21.10.2020 14:15

Ako je netko iz svijeta poznatih u posljednje vrijeme bio na udaru javnosti, onda je to najpoznatilja voditeljica Ellen DeGeneres .

Ellen Degeneres

Iako je svi znaju kao velikodušnu i simpatičnu slavnu voditeljicu koja svojim radom uljepšava i pomaže živote mnogih ljudi diljem Amerike, ali i svijeta, izgleda da baš i nije tako.

Ako upitate njezine bivše i trenutne zaposlenike kako je raditi za Ellen, većina njih će vam reći nešto sasvim drugačije. Naime, Ellen je već godinama na udaru kritika zbog zlostavljanja zaposlenika , a prošlih nekoliko tjedana ta se situacija ponovno zahuktala.

Ellen se, prema riječima njezinih zaposlenika,neprestano iživljava nad svima , daje otkaze zbog bolesti i zbog odlaska na sprovode te omalovažava sve koji joj pomažu da joj show bude uspješan kao što jest.

Jedan je zaposlenik otkrio da mu je Ellen dala otkaz jer je objavio selfie iz ureda na društvenim mrežama, a drugi je izjavio da je raditi za nju doslovno pakleno.

Iako se predstavlja kao osoba koja cijeni baš sve ljude bez obzira na rasu i spol, Ellen je navodno velika rasistica i to pokazuje kada se kamere ugase. Ipak, postoje neki njezini zaposlenici koji su joj sjelipa njih obasipa darovima i komplimentima dok na druge gotovo pljuje.

DeGeneres se nakon sve ove drame ponovno vratila na male ekrane iako su mnogi mislili kako to neće biti slučaj. U komentarima njezinih objava na Instagramu mogu se pronaći razni neugodni komentari što nimalo ne čudi.

A sada je voditeljica odlučila promijeniti frizuru koja se, izgleda, mnogima ne dopada. "Što joj se dogodilo s kosom?", pisali su, što ne čudi jer već godinama nosi jednaku frizuru.