Play ponuda
Play ponuda
NOVI NAJSEKSI HRVAT?

On je pravi prototip muškarca u tajicama!

U kazalištu je ekipu Exkluziv Tabloida ugostio baletni prvak Tomislav Petranović. 36-godišnji Zagrepčanin pravi je prototip frajera u tajicama, a osim što osvaja svjetske pozornice i šarmira sve oko sebe, natječe se i za intendanta baleta HNK.

RTL/ 12.9.2012. u 18:04
Play ponuda

Ovo nemojte pokušavati kod kuće - lomove, istezanja i uganuća teško ćete izbjeći! No njemu je to svakodnevica. TomislavPetranović, prvak baleta HNK-a to zove dnevnom rutinom!

"Otišao sam prvo u Munchen na visoku muzičku školu, nakon čega sam vrlo brzo dobio ugovor u bečkoj državnoj školi gdje sam brzo napredovao i došao do prvaka i tamo bio deset godina što je prilično dugo za plesača, a onda sam otišao u Lisabon i tamo sam bio šest godina", ispričao je Tomislav.

Lisabon mu se toliko svidio, da je ondje kupio stan, no misli su mu i tamo letjele Hrvatskoj! "Čim pustite korjenje i kupite stan, onda se pitate šta bi sad mogao dalje i onda, što sam postajao stariji, sve više su mi falili moji. Tako da sam odlučio vidjeti kako je ovdje!", ispričao je Tomislav.

Dočekan je na velika vrata, a njegove ambicje idu i puno dalje od baletnog prvaka. On se naime natječe i za ravnatelja baleta HNK-a. "Vjerojatno je to jedan normalan slijed. Ponuđeno mi je od strane Velimira Viskovića da vodim balet."

Tomislavova ljubav za plesom rodila se još u mladim danima, ali njegova prva ljubav ipak je bila gluma. "Snimao sam jako puno reklama kao klinac, nije me bilo sram, a onda su se desili Glembajevi..sve više razmišljam i privlači me gluma, ali ja sam baletni plesač."

I time je ponosan. Ipak, današnje društvo još uvijek ima predrasude o tom pozivu, svrstavajući baletane u skupinu često nazivanu 'muškarci u tajicama'.

"Ja nemam ništa protiv tajica, ne nosim ih...Možda zbog tajica se nešto drugo vidi, izgledaju veliko...pa su ljumonorni, imam osjećaj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Važno je samo imati volju, ljubav i upornost koja će vas, kao i u svakom poslu, dovesti do vrha. A onda beneficije prvaka dolaze same od sebe.

Muškarci u tajicama doista imaju ono nešto što vas vuče u kazalište! A Tomislav i u ovoj sezoni HNK-a briljira u mnogim ulogama!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
nagla odluka

Najzaposleniji holivudski glumac odlučio se na potez kojim je šokirao sve: 'Samo želim biti obična osoba'

Play ponuda

Više s weba