Play ponuda
Play ponuda
Sretan rođendan!

Ona ima 46, a njezina partnerica 78, no njihova je ljubav iskrena i snažna unatoč nevjerici javnosti

Holland Taylor i Sarah Paulson znaju se dugi niz godina, no zaiskrilo je tek 2015.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 15.1.2021. u 19:00
Play ponuda

Zvijezda serije "Dva i pol muškarca", glumica Holland Taylor, proslavila je 78. rođendan.

Njezina 32 godine mlađa partnerica tim joj je povodom javno uputila prelijepu čestitku. "Svi su me putevi vodili tom licu, tim očima i toj duši. Jednostavno rečeno, ti si mi sve na svijetu. Ovo je za tebe. Danas. Sutra. Zauvijek. (Ako ti se i ne sviđa ova fotografija, ti si glupa, stoga se nemoj ljutiti kada ju vidiš. Čak sam ju napravila crno-bijelom jer znam da ih voliš. Stoga pssst. Ovo je savršena fotografija savršene osobe). Sretan ti rođendan draga", poručila joj je kolegica Sarah Paulson.

>> Glumica damski odbrusila svima koji se zgražaju na njezine fotografije s 32 godine starijom partnericom

Paulson ima 46 godina, a njihova veza od samog je početka izazivala zgražanje javnosti.

Podsjetimo na njihovu ljubavnu priču. Glumice su zajedno od 2015. godine, spojio ih je Twitter na kojem su se počele dopisivati, a Holland je bila ta koja je prva poslala poruku. Ipak, glumice su se srele deset godina ranije, no tada nije zaiskrilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"To je jako duga priča koja je počela davno kada sam bila u vezi s drugom osobom. Upoznale smo se na jednoj humanitarnoj večeri organiziranoj u domu glumice Marthe Plimpton i odmah smo kliknule", otkrila je jednom prilikom Paulson kojoj nimalo ne smeta što je njezina partnerica od nje starija čak 32 godine. 

"Ona je najljepša žena koju sam ikad vidjela", poručila je jednom, a i ranije je glumica bila poznata po vezama sa starijim ženama, ali i zarukama za muškarca. 

"Osjećaj da pripadam bilo kome drugome nego osobi kojoj bih voljela pripadati, kao što pripadam Holland, svom psu, najboljem prijatelju ili sestri... Malo je zbunjujuće to da me svi svojataju. Budući da nisam ekspert i ne snalazim se najbolje u takvim situacijama, na kraju sam ponekad počela davati i više nego što trebam", započela je Paulson jedan prošlogodišnji intervju pa nastavila.

>> Slavne glumice među kojima su 32 godine razlike izmjenjivale nježnosti tijekom šopinga

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

"Mislim da opsjednutost ljudi našom razlikom u godinama ima veze s tim da su u strahu od suočavanja sa smrti, a to i reflektira stav društva da starije osobe ne osjećaju požudu", zaključila je.

"Ako itko želi trošiti svoje vrijeme misleći da sam ja čudna jer volim najbolju osobu na planeti, to je njegov problem. Ja sam sasvim dobro", još je ranije poručila. Sretan rođendan, Holland!

Seriju "Dva i pol muškarca" gledajte svakim radnom danom na RTL-u 2 od 22.40 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA SAMO 25 GODINA

Hailey Bieber na operacijskom stolu nakon preživljenog moždanog udara: 'Zahvala sam što su mi pronašli krvni ugrušak'

Play ponuda

Više s weba