Ostalo

Ona je apsolutna vladarica Instagrama: ima najviše 'followera', 'najlajkanije' postove, ali ni to nije sve!

Samo jedno ime među celebrityjima dominira u gotovo svim kategorijama na Instagramu

vijesti.hr
02.12.2016 13:58

Selena Gomez je apsolutna vladarica Instagrama - najpraćenija je osoba među celebrityjima i ima najlajkanije postove na ovoj društvenoj mreži u 2016. godini.

Sa 103 milijuna sljedbenika prešišala je Taylor Swift (93.6 milijuna), Arianu Grande (89.6 milijuna), Beyonce (88.9 milijuna) i Kim Kardashian (87.8 milijuna). U top 10 su još Cristiano Ronaldo (82.3 milijuna), Kylie Jenner (79.5 milijuna), Dwayne Johnson (71 milijun), Nicki Minaj (69 milijuna) i Kendall Jenner (68.9 milijuna).

Osim toga, među deset najlajkanijih objavaSeleninih je čak osam. Vlasnik preostale dvije je nogometaš Cristiano Ronaldo .

Ovo je najlajkaniji celebrity post 2016. godine:

Ali ni to nije sve: Selena je uspjela u ovoj godini prikupiti najviše novih followera (više od 50 milijuna), a njenih sedam videa našlo se u top 10 najlajkanijih.

Ovo su prva dva videa:

Jedina stvar u kojoj ne dominira je Instagram Stories , relativno nova Instagramova opcija. Brooklyn Beckham , Chrissy Teigen , Dwayne Johnson , Ellen DeGeneres i Eva Longoria dominiraju u ovom području.

Dodjela nagrada s koje je objavljeno najviše fotki ove godine su Oscari , najčešće korištena lokacija je ona iz Disney parkova, najviše fotki objavljeno je na Noć vještica, a najkorišteniji filter je Clarendon.