Ostalo

Ona je na rubu živaca: Sadašnju djevojku preoteo je najboljem prijatelju, no ne misli ju ženiti

60-godišnji Cowell već je 7 godina u sretnoj vezi s 18 godina mlađom partnericom Lauren Silverman s kojom ima 6-godišnjeg sina Erica.

Tabloid.hr
09.05.2020 16:40

Glazbenii televizijski mogul Simon Cowell poznat je po tome što nema dlake na jeziku, ali i tome da ne vjeruje u brak.

60-godišnji Cowell već je 7 godina u sretnoj vezis 18 godina mlađom partnericom Lauren Silverman s kojom ima 6-godišnjeg sina Erica .

Iako par izgleda sretno i zaljubljeno kao prvog dana, upućeniji izvori tvrde kako je Lauren na rubu živaca zbog činjenice kako ju Simon ne želi odvesti pred oltar te čak razmišlja o tome da ga napusti.

Tvrdnje o njihovom razlazu opovrgnuo je njihov glasnogovornik koji je rekao da je par i dalje u sretnoj vezi te da karantenu provode u svom domu na Beverly Hillsu.

Navodno je Lauren poludjela i kada je na mobitelu svog dečka vidjela poruke poznate Spajsice Mel B , a to je bila kap koja je prelila čašu njezinog strpljenja.

Simon ne vjeruje u brak zbog posla kojim se bavi, po vlastitim riječima, jer smatra da je on nemoguć za opsatank u takvim uvjetima.

Ipak, o svojoj partnerici uvijek ima samo riječi hvale, a zanimljvo jest kako ju je oteo bivšem najboljem prijatelju Andrewu Silvermanu s kojim je tada, naravno, zahladio odnose.