Play ponuda
Play ponuda
žena za sva vremena

Ona je najseksi žena u 20-godišnjoj povijesti FHM-a!

Osim što je puno manje poznata od ljepotica koje je pretekla, Rachel Stevens nikad nije pobijedila niti u jednom godišnjem odabiru najseksipilnijih, ali to očito nije bila nikakva prepreka da osvoji ovu titulu.

Image
RTL/ 4.6.2014. u 11:01
Play ponuda

Časopis FHM objavio je popis najseksi žena svih vremena (ili, točnije, popis najseksi žena u njihovoj 20-godišnjoj povijesti), a pobjednica je sve iznenadila.

Osim što je puno manje poznata od ljepotica koje je pretekla, RachelStevens nikad nije pobijedila niti u jednom godišnjem odabiru najseksipilnijih, ali to očito nije bila nikakva prepreka da osvoji ovu titulu. 

Bivša pjevačica pop benda S Club 7 dolazi iz Velike Britanije, ima 36 godina i dvoje djece, a osim pjevanjem pokušala se baviti i glumom i plesom.

Nakon neuspješne solo karijere, u svibnju 2013. najavila je moguće ponovno okupljanje starog benda. Iako joj karijera nikad nije bila pretjerano blistava, to čitatelje FHM-a nije spriječilo da je izglasaju na sam vrh popisa, čime je pretekla puno poznatije Jennifer Lopez, Cheryl Cole i Kelly Brook.

Slijedi lista najseksi žena s popisa:

1. Rachel Stevens
2. Jennifer Lopez
3. Kelly Brook
4. Britney Spears
5. Cheryl Cole
6. Halle Berry
7. Jennifer Aniston
8. Anna Kournikova
9. Keeley Hazell
10. Jenny McCarthy.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOĆNA MORA

Slavna glumica doživjela najveću neugodnost na pozornici: Uručena joj je kuverta s oznakom 'osobno i povjerljivo'

Play ponuda

Više s weba