Ostalo

Ona je upoznala Khloe i Tristana dok je spavala s njim pa dobila nogu, a poznata je po tome što kopira...

Bivša najbolja prijateljica Kim Kardashian, Larsa Pippen, imala je aferu s Tristanom Thompson neposredno prije nego ga je upoznala s Khloe zbog koje ju je ostavio.

Tabloid.hr
10.11.2020 20:45

Larsa Pippen zakonita je supruga NBA košarkaša Scottieja Pippena i bivša najbolja prijateljica Kim Kardashian .

46-godišnja starleta i majka četvero djece bila je Kimina sjena, kao i ostatku slavne obitelji, no prije nekoliko mjeseci sve je odjednom prestalo. Larsa se više nije pojavljivala na druženjima slavne reality obitelji niti na njihovim mrežama, pa su se mnogi zapitali što se dogodilo. A čini se kako smo sada dobili detaljni odgovor, ako je vjerovati navodima povrijeđene Larse.

"Kayne je doslovno isprao mozak cijeloj obitelji i uvjerio ih u nešto za što niti sama ne znam. Optužuje me da sam svakakva, no uvjerenja sam kako on nije vjerovao nikome tko je blizak s Kim", izjavila je Larsa te dodala kako je sve počelo nakon što je blokirala njegove pozive u sitne noćne sate.

"Znao me zvati u četiri, šest ujutro. Ja sam bila ta osoba koja ga je uvijek slušala kada je imao svoje žute minute. Bila sam mu prva osoba koju će nazvati kada je imao nekih problema i pogledajte kako je to završilo", otkrila je starleta koja je sada našla novo društvo s kojim izlazi nakon razvoda koji još nije finaliziran.

Priznala je kako je bila jako povrijeđena takvom odlukom, ali i da shvaća Kim da je tako željela sačuvati obitelj. Na kraju je naglasila kako će preživjeti, jer ima i druge ljude koji je vole.

U istom se intervjuu dotakla i glasina kako je NBA košarkaš Tristan Thompson varao Khloe Kadashian upravo s njim, iako je za to optužena Jordyn Woods , sada već bivša prijateljica Kylie Jenner koju je slavna obitelj takđer izbacila iz svojih redova nakon "skandala".

Tristan i Khloe

(FOTO: Instagram)

Tako je otkrila nešto što nismo znali, a to je da se ona viđala s Tristanom prije Khloe te da ih je ona i upoznala.

"Upoznala sam ga sa svim sestrama, a samo deset dana kasnije počeo se viđati s Khloe, što je sasvim u redu. Ja sam osoba koja ne trči za nikim. Mi smo imali katku aferu prije nego je upoznao bilo koju od njih", zaključila je Larsa.

Također, neko se vrijeme šuškalo da se upucavala reperu Travisu Scottu , ocu djeteta Kylie Jenner. I to je demantirala.

"Jedne sam noći naletjela na Travisa u klubu i zatim je nazvao Kylie i rekao joj da sam mu se upucavala. To se nikada nije dogodilo. Klub sam napustila s istim ljudima s kojima sam došla. Mislim da se umislio", poručila je odbačena prijateljica koja je za vrijeme druženja s Kardashianima drastično promijenila izgled te je počela nalikovati upravo njima.