Play ponuda
Play ponuda
jedva čekamo

'Once Upon A Time In Hollywood' postaje serija? Tarantino najavio spin-off popularnog filma

Iako je poznati redatelj najavio režiranje 'Bounty Lawa', ne zna se hoće li se u glavnim ulogama ponovno naći Leonardo DiCaprio i Brad Pitt

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 21.1.2020. u 11:41
Play ponuda

Quentin Tarantino režira spin-off filma 'Once Upon A Time In Hollywood' u obliku serije. Radnja će se vrtiti oko fiktivne vestern serije 'Bounty Law' prikazane u filmu, u kojoj je Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) utjelovio revolveraša.

Naime, redatelj je napisao pet 35-minutnih epizoda serije koje će uskoro ugledati svjetlo dana.

"Što se tiče serije 'Bounty Law', želim ih raditi, ali trebat će mi godina i pol dana. Uvod je viđen u 'Once Upon a Time in Hollywood', ali te dijelove ne smatram dijelovima filma iako to jesu. U seriji naglasak neće biti na Ricku Daltonu koji glumi Jakea Cahilla, već o samom Jakeu Cahillu", pojasnio je Tarantino za Deadline.

"Gledao sam hrpu serija 'Wanted', 'Dead or Alive', 'The Rifleman i 'Tales of Wells Fargo', ovih polusatnih serija da uđem u način razmišljanja za 'Bounty Law', seriju u kojoj je Rick glumio. Volio sam ih prije, ali sada sam se jako zagrijao u koncept pričanja dramatične priče u pola sata. Gledate to i mislite, wow, pa mogu ispričati puno toga u 22 minute. Pomislio sam, možda ja to mogu napraviti? Na kraju sam napisao pet polusatnih epizoda. Napravit ću ih i sve ću ih režirati", dodao je redatelj čiji je film 'Once Upon a Time in Hollywood' nominiran za čak 10 Oscara.

Još uvijek nije poznato hoće li Leonardo DiCaprio ponovno utjeloviti Ricka Daltona, odnosno Jakea Cahilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Inače, Tarantino je najavio da će njegov idući (deseti) film biti posljednji, a potvrdio je i da razmišlja o snimanju trećeg nastavka filma 'Kill Bill'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Play ponuda

Više s weba