Ostalo

One Direction - ovo je zaista bila njihova godina!

Godinu na izmaku obilježili su brojni glazbeni fenomeni, a jedan od njih svakako je i grupa One Direction. Irsko britanski boy band ostvario je planetaran uspjeh, a milijuni fanova diljem svijeta ponosno se nazivaju 'Directionerima' i slijede ih u stopu. Kako su se petorica mladića izborila za sam vrh glazbene scene?

RTL
25.12.2012 18:15

Svi oni koji su mislili da su boy bendovi odumrli s Backstreet Boysima i prošlim desetljećem, ostali su u čudu kad je na scenu stupila grupa One Direction. Okupljeni u britanskom X Factoru prije dvije godine, u proteklih su 360 dana oborili sve rekorde i među djevojakam diljem svijeta postali predmet obožavanja.

Njihova ovogodišnja računica doista izaziva divljenje pa čak i ako ne cijenite njihovu glazbu. Prodali su 15 milijuna albuma, osvojili brojne nagrade, a u lipnju ove godine prijavili čak 50 milijuna dolara u svom poslovnom carstvu. Unatoč silnoj lovi, tvrde da su ostali potpuno isti.

Njihov ljubavni život postao je glavna tema, a čak su i najpoznatije TV zvijezde odlučile uložiti trud ne bi li doznali kako izgleda njihova savršena djevojka!

Brojnim gostovanjima, nastupima i pamtljivim pjesmama s trona najveće svjetske teen senzacije zbacili su i dosad nedodirljivog Justina Biebera. Za 2013. godinu najavljuju novi put oko svijeta, u sklopu kojeg bi, nagađa se, mogli doći i u Hrvatsku. Naša mala zemlja navodno ima čak 40 tisuća njihovih registriranih fanova.

Više pogledajte u prilogu.