Play ponuda
Play ponuda
osvježenje na sceni

One se zovu Gelato Sisters i namjeravaju pokoriti estradu!

Hrvatska glazbena scena dobila je veliko osvježenje - one se zovu Gelato Sisters i svojim lepršavim zvukom namjeravaju osvojiti top liste! Lana Vukičević vam predstavlja tri dame, koje su se već dokazale u brojnim bendovima, a karijeru nastavljaju jedinstvenim spojem glazbe i esteteike iz nekih davnih vremena!

RTL/ 11.5.2014. u 18:25
Play ponuda

Glazbenici, pozor! Hrvatska scena ima novu žensku skupinu! Gelato Sisters utjelovljuju sve najbolje što su svijetu dale 50-e godine prošlog stoljeća.

"Ja sam profesor glazbe, Romana je flautistica, a Marija pjeva cijeli život u mjuziklima, svirkama..", izjavila je SanjaParmać, pjevačica.

Dosad su pjevale u bendovima koji su na tragu onoga što sada same rade, a skupina se oformila na inicijativu velikog rockabilly obožavatelja RobertaMarekovića.

"Sviramo originalne skladbe iz 40-ih i 50-ih, obrade Ette James, Raya Charlesa itd. Ali i neke pop stvari iz 80-ih kao što su Papin Sisters, na njih smo se ovako malo stilski oslonile, jer su nam one onako najbliži ogledni primjerak".

Osim što lijepo pjevaju, Gelato Sisters teško je ne primijetiti i zbog ženstvenog pin-up stila.

U čaši za Martini kao Dita Von Teese ipak neće zaplesati jer naglasak žele staviti na pjevanje, a uskoro počinje i svjetsko nogometno prvenstvo, za koje su nedavno snimile pjesmu naziva "Nogometna utakmica". Nadaju se da će upravo ta pjesma postati novi nogometni hit i himna ovogodišnjeg događanja u Brazilu.

No, nije samo nogomet njihova trenutačna glazbena oaza, to su i gradska mjesta koja odišu starim vremenima, baš onakva za kakvima nostalgično pjevuše.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'opasne vibracije'

Tina Katanić nakon skandala radi punom parom: snimila je novi video s četvoricom mladića

Play ponuda

Više s weba