Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
srpski seks simoboli

Oni su prezgodni, seksi i uspješni, a za njima uzdišu žene iz cijele regije!

Što to ima tako šarmantno u srpskim muškarcima - ne znamo. No, Hrvatice se naveliko na njih pale. Dvojicu oglednih primjeraka doveli smo pred naše kamere i unakrsnim ispitivanjem doznali 'čime ih hrane kad su tako zgodni'. 36-godišnjeg Stefana i deset godina mlađeg Miloša spojio je film 'Bit ćemo prvaci'

RTL/ 26.3.2015. u 17:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stefan Kapičić i Miloš Biković - obojica su glumci, obojica iz Srbije i seks simboli današnjice.

A svog su seksipila, čini se, dobro svjesni.

"Primarno mi je da me ljudi vole i da me doživljavaju kao glumca i da vole poslove koje radim, da je to nešto što je prvo spomenuto. A tek onda sviđam li se nekome ili ne sviđam. U svakom slučaju godi. Ne mogu da kažem, prija", kaže Stefan.

"Šta sad ja da kažem? Ti si rekao sve. Pa, u principu, ja se trudim da budem kompletna ličnost, to je neki moj cilj. To znači da ja u sklopu te svoje ličnosti imam i tu svoju seksualnu stranu. Ja je se ne odričem, ali nije nešto što bih potencirao", kaže Miloš.

No, mnoge bi djevojke ove momke rado vidjele razodjevene na velikom platnu, teatru ili barem na stranicama nekog magazina. A i oni vole baciti oko na golo žensko tijelo.

"Jedna je golotinja starlete koja se time hoće promovirati, jer iza te golotinje stoji jedna nečista misao, a druga je golotinja skulpture Venere jer ta skluptura veliča žensku ljepotu", kaže Miloš.

Lijepe žene lako im zapnu za oko. Pa makar bile zakopčane do grla. Kažu, takve im i prije zapnu za oko.

"U muškoj prirodi je da primijetiš nešto što je otkriveno, ali vjerojatno bih zadržao pogled na onoj  koja je pokrivena", kaže Stefan.

"Kada je žena nešto sakrije, ona ima tajnu, i ta tajna je privlačnija od razotkrivenosti", slaže se Miloš.

Dakle, čule ste: dekoltei i mini suknjice – ne pale.

Na pitanje tko im je privlačniji, Srpkinje ili Hrvatice - radi diplomacija. Balkan je jednostavno podaren ljepotom, ma kakva nacionalnost bila.

"I Hrvatice i Srpkinje su toliko raznolike. Mi smo zaista i jedni i drugi lijepi narodi", kaže Miloš.

"Slažem se apsolutno. Može netko imati neki nacionalni afinitet, ali to nema veze s tim", kaže Stefan.

"Ili naglasak koji ti se sviđa", dodaje Miloš.

Iako smo se danas bavili isključivo njihovim seksipilom, ne treba zanemariti da su i Miloš i Stefan izuzetno talentirani glumci, što će svakako pridonijeti i tome da ih što češće viđamo na ekranima. A s obzirom na to kako izgledaju, to nam nimalo teško neće pasti.   

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
posljednji boem

Žene kojima je pjevao Toma! Njegova prva ljubav preminula je sa svega 20 - i Zdravković joj je posvetio potresne stihove

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba