Ostalo

Opet iznenadili: Meghan Markle rodit će u tajnosti, a javnost će obavijestiti naknadno

Meghan Markle rodit će u strogoj tajnosti, a da su ona i princ Harry postali roditelji, javnost će biti obaviještena naknadno

Tabloid.hr
11.04.2019 14:22

Princ Harry i Meghan Markle danas su obavijestili javnost da će vijest o rođenju svog prvog djeteta objaviti tek nakon što ' dolazak prinove proslave privatno , kao nova obitelj', stoji su priopćenju Buckinghamske palače.

Osim toga, za razliku od Kate Middleton , Meghan neće s novorođenčetom pozirati ispred bolnice.

Umjesto toga, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa sa svojom će se bebomfotografirati ispred dvorca Windsor i to pred jednim fotografom, jednim novinarom i jednom TV kamerom.

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su jako zahvalni na dobrim željama koje im svakodnevno pristižu iz Velike Britanije, ali i cijelog svijeta dok se pripremaju za dolazak svog prvog djeteta. Njihovo kraljevsko visočanstvo donijelo je osobnu odluku da sve planove i informacije oko rođenja djeteta zadrže za sebe. Sretnu će vijest podijeliti sa svijetom u trenutku kada odluče da je najbolje", stoji u priopćenju.

Palača nije htjela potvrditi planira li Meghan roditi kod kuće, kako se u posljednje vrijeme šuška, ili u bolnici, ali malo je vjerojatno da će to učiniti u privatnom Lindo krilu bolnice St. Mary's u kojoj je svoje troje djece rodila njena šogorica Kate .

Sva tri puta kraljevska obitelj obavijestila je javnost o početku porođaja, a Kate Middleton pokazala je nasljednike nekoliko sati nakon rođenja.