Play ponuda
Play ponuda
ZABORAVILA PJEVATI

Opet napali Rozgu: 'Zadala je j***** udarac festivalu'

Jelena Rozga ovog vikenda nije uskladila pokrete i otvaranje usta na playback, pa se, po tko zna koji put, našla na udaru protagonista javne scene. Nakon što je za RTL izjavila da je zaboravila pjevati, na Facebooku se teškim riječima oglasio Ivica Propadalo, koji je na istom festivalu ipak zijevao sa svojom Teškom industrijom.

RTL/ 19.6.2013. u 18:24
Play ponuda

Jelena Rozga opet je napadnuta! Naime, glazbenik Ivica Propadalo iz Teške Industrije putem Facebooka sasuo joj je u lice ili bolje rečeno iza leđa  -  sve što ga tišti zbog njezina neotvaranja usta na CMC festivalu te time izazvao novi skandal na glazbenoj sceni!

"Jelena Rozga je j****i udarac zadala CMC festivalu, a bogami i svim svojim kolegama... Naime, festival već duže vrijeme ide na playback. Oni koji znaju svirati i pjevati baš to ne vole", napisao je Propadalo.

"Ne razumijem zašto nije prekinut prijenos, kad je režiser vidio da ona ne pjeva nego samo pleše...  Draga Jelena taj gaf ti možeš izvesti na svom koncertu, ali ne i našem zajedničkom... Nadam se da će se CMC oglasiti u povodu ovoga incidenta... Kolegijalno ovo nije bilo u redu...", pobunio se Propadalo.

Posramljeno se ne osjeća Boris Đurđević iz Colonije. On je, naime, svoj posao odlično odradio!

"Ja uvijek pjevam, bio mikrofon ugašen ili upaljen", rekao je Boris.

A jedino pravilo o mikrofonima i pjevanju na CMC-u bilo je da pravila nema. Tako priličan broj izvođača nije niti imao mikrofone, neki su se ipak usaglasili baš onako kako treba, a Jelena Rozga jedan dio pjesme nije niti otpjevala!

Za sve je kriva , čini se - koreografija. Upravo se zbog ne još nedavno našla na udaru kritike kako je iskopirala Severinu, a internetom se počela širiti i fotografija gotovo identičnih proba Severine i Jelene!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Nikad ne reci nikad", kaže Jelena na ideju dueta sa Severinom.

Da, čuda se doista ponekad događaju, ali ovo bi bilo u rangu čuda na kvadrat -  a to je već manje ostvarivo! No kako Jelena kaže - nikad ne reci nikad!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Preljub u pitanju

Prevario fatalnu Dilletu? Can Yaman i Demet u isto su vrijeme prekinuli s partnerima – slučajnost ili?

Play ponuda

Više s weba